Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

5 voordelen om te overnachten in een Disney hotel

Een bezoek aan Disneyland Parijs is altijd magisch, maar het verblijven in een Disney hotel kan deze ervaring nog beter maken. Er zijn tal van voordelen waarom we je aanraden om te kiezen voor een overnachting in één van de Disney hotels.

1. Overnachting inclusief 2 dagpassen

Kies je voor een overnachting in één van de zeven, dan krijg je bij je overnachting direct 2 dagpassen om de 2 Disney parken (Disneyland Park & Walt Disney Studios Park). Je hoeft dus geen aparte tickets meer te reserveren.

Lees ook:

2. Onderdompeling in de Disney Magie

Het verblijven in een Disney hotel betekent dat je omringd bent door de Disney magie. Elk hotel heeft een uniek thema, van het elegantie van het Disneyland Hotel tot de avontuurlijke sfeer van het Hotel Cheyenne. Je kunt genieten van speciale karakterontmoetingen, prachtige decoraties, super lekker ontbijt en een algehele Disney sfeer die nergens anders te vinden is.

3. Extra Magic Time = Meer tijd in de parken

Gasten van Disney hotels krijgen toegang tot de parken voordat ze open gaan voor het algemene publiek. Dit betekent dat je kunt genieten van je favoriete attracties met minder mensen en kortere wachttijden dankzij deze Extra Magic Time.

Tijdens Extra Magic Time gaan de parken van Disneyland Parijs één uur vroeger open. Maak hier zeker gebruik van!

3. Gratis Pendeldienst

Alle Disney hotels bieden gratis pendeldiensten naar de twee parken van Disneyland Parijs: Disneyland Park en Walt Disney Studios Park. Je hoeft je geen zorgen te maken over vervoer of parkeren, alles wordt voor je geregeld.

4. Gratis Parkeren

Als gast van een Disney hotel heb je het recht op gratis parkeren bij je hotel en bij de parken. Dit bespaart je niet alleen geld, maar ook tijd omdat je dichtbij de ingang kunt parkeren.

Weetje voor iedereen die met een elektrische of hybride auto rijdt. Je kunt je auto gratis opladen aan de Disney hotels.

5. Delivery service voor soevenirs

Wie Disneyland zegt, die zegt ook leuke aandenken/ soevenirs van een magische ervaring. Wist je dat de aankopen die je doet in één van de Disney winkels, gratis naar je hotel worden gebracht? Zo hoef je tijdens je bezoek aan de parken niet rond te lopen met je aankopen..

Leuke periodes om naar Disneyland Parijs te gaan:

Veelgestelde Vragen

V: Zijn er verschillende soorten Disney hotels?
A: Ja, Disneyland Parijs heeft verschillende soorten Disney hotels, variërend van budgetvriendelijke opties zoals het Hotel Santa Fe tot luxueuze ervaringen zoals het Disneyland Hotel.

V: Hoe ver liggen de hotels van de parken?
A: De meeste Disney hotels liggen op loopafstand of een korte rit met de pendeldienst van de parken. Het Disneyland Hotel ligt zelfs bij de ingang van het Disneyland Park.

V: Wat is Extra Magic Time?
A: Extra Magic Time is een periode waarin de parken alleen open zijn voor gasten van Disney hotels. Dit geeft je de kans om de parken te ervaren met minder drukte.

V: Zijn er maaltijdplannen beschikbaar?
A: Ja, Disneyland Parijs biedt verschillende maaltijdplannen aan die je aan je verblijf kunt toevoegen. Deze geven je de flexibiliteit om te eten in verschillende restaurants in de parken en je hotel.

Het verblijven in een Disney hotel kan je bezoek aan Disneyland Parijs nog specialer maken. Met deze voordelen en gemakken, kun je je volledig concentreren op het genieten van de magie van Disney!

Ontdek meer Disneyland tips

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Plattegrond Disney hotels

Wil je overnachten in één van de Disney hotels? Bekijk dan zeker eerst de plattegrond waar de Disney hotels liggen. Zo weet jij hoe dicht/ver

disney hotels met zwembad
Disneyland Parijs

5x Disney hotels met zwembad

Na een lange dag in één van de 2 Disney parken, kan het echt deugd doen om even te ontspannen in het zwembad. Bepaalde Disney

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Klaar voor de zomer van 2024?