5 voordelen om te overnachten in een Disney hotel

Een bezoek aan Disneyland Parijs is altijd magisch, maar het verblijven in een Disney hotel kan deze ervaring nog beter maken. Er zijn tal van voordelen waarom we je aanraden om te kiezen voor een overnachting in één van de Disney hotels.

1. Overnachting inclusief 2 dagpassen

Kies je voor een overnachting in één van de zeven, dan krijg je bij je overnachting direct 2 dagpassen om de 2 Disney parken (Disneyland Park & Walt Disney Studios Park). Je hoeft dus geen aparte tickets meer te reserveren.

Lees ook:

2. Onderdompeling in de Disney Magie

Het verblijven in een Disney hotel betekent dat je omringd bent door de Disney magie. Elk hotel heeft een uniek thema, van het elegantie van het Disneyland Hotel tot de avontuurlijke sfeer van het Hotel Cheyenne. Je kunt genieten van speciale karakterontmoetingen, prachtige decoraties, super lekker ontbijt en een algehele Disney sfeer die nergens anders te vinden is.

3. Extra Magic Time = Meer tijd in de parken

Gasten van Disney hotels krijgen toegang tot de parken voordat ze open gaan voor het algemene publiek. Dit betekent dat je kunt genieten van je favoriete attracties met minder mensen en kortere wachttijden dankzij deze Extra Magic Time.

Tijdens Extra Magic Time gaan de parken van Disneyland Parijs één uur vroeger open. Maak hier zeker gebruik van!

3. Gratis Pendeldienst

Alle Disney hotels bieden gratis pendeldiensten naar de twee parken van Disneyland Parijs: Disneyland Park en Walt Disney Studios Park. Je hoeft je geen zorgen te maken over vervoer of parkeren, alles wordt voor je geregeld.

4. Gratis Parkeren

Als gast van een Disney hotel heb je het recht op gratis parkeren bij je hotel en bij de parken. Dit bespaart je niet alleen geld, maar ook tijd omdat je dichtbij de ingang kunt parkeren.

Weetje voor iedereen die met een elektrische of hybride auto rijdt. Je kunt je auto gratis opladen aan de Disney hotels.

Ontdek de plattegrond van Disneyland Parijs

5. Delivery service voor soevenirs

Wie Disneyland zegt, die zegt ook leuke aandenken/ soevenirs van een magische ervaring. Wist je dat de aankopen die je doet in één van de Disney winkels, gratis naar je hotel worden gebracht? Zo hoef je tijdens je bezoek aan de parken niet rond te lopen met je aankopen..

Leuke periodes om naar Disneyland Parijs te gaan:

Veelgestelde Vragen

V: Zijn er verschillende soorten Disney hotels?
A: Ja, Disneyland Parijs heeft verschillende soorten Disney hotels, variërend van budgetvriendelijke opties zoals het Hotel Santa Fe tot luxueuze ervaringen zoals het Disneyland Hotel.

V: Hoe ver liggen de hotels van de parken?
A: De meeste Disney hotels liggen op loopafstand of een korte rit met de pendeldienst van de parken. Het Disneyland Hotel ligt zelfs bij de ingang van het Disneyland Park.

V: Wat is Extra Magic Time?
A: Extra Magic Time is een periode waarin de parken alleen open zijn voor gasten van Disney hotels. Dit geeft je de kans om de parken te ervaren met minder drukte.

V: Zijn er maaltijdplannen beschikbaar?
A: Ja, Disneyland Parijs biedt verschillende maaltijdplannen aan die je aan je verblijf kunt toevoegen. Deze geven je de flexibiliteit om te eten in verschillende restaurants in de parken en je hotel.

Het verblijven in een Disney hotel kan je bezoek aan Disneyland Parijs nog specialer maken. Met deze voordelen en gemakken, kun je je volledig concentreren op het genieten van de magie van Disney!

Ontdek meer Disneyland tips

Ook interessant...

3 dagen Disneyland Parijs – Een magisch en onvergetelijk avontuur

Disneyland Parijs, het land waar dromen werkelijkheid worden en de magie nooit eindigt. Of je nu jong bent of oud, een bezoek aan dit betoverende rijk belooft herinneringen die je voor altijd zult koesteren. Wij zijn ervan overtuigd dat 3 dagen in Disneyland Parijs het perfecte antwoord is. 3 Dagen ongehaast Disneyland Parijs ontdekken Volgens ...

Lees meer

Parijs en Disneyland Parijs combineren

Ervaar de ultieme combinatie van stadsleven en magie door een bezoek aan Parijs te combineren met een dagje Disneyland Paris. Van de historische monumenten en het culinaire erfgoed van Parijs tot de betoverende sprookjeswereld van Disneyland, deze combinatie biedt voor ieder wat wils. Hoe kom je van Parijs naar Disneyland Paris? Het reizen van Parijs ...

Lees meer

Jarig in Disneyland Parijs? Vier je magische verjaardag!

Ga je naar Disneyland Parijs en vier je op dat moment de verjaardag van iemand die mee is? Bvb van een kind, vriend, partner, … Een ideale plek voor de jarige. Maar wordt er ook iets extra gedaan voor de jarige? Haal je Birthday Badge op Ben je jarig tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs? ...

Lees meer

Jaarabonnement Disneyland Parijs vanaf € 289,00

Ben jij ook een groot fan van Disneyland Parijs en wil je het liefst ieder moment van het jaar doorbrengen in dit magische park? Dan is een jaarabonnement misschien wel iets voor jou! Wanneer is een jaarabonnement bij Disneyland Parijs interessant? Welke soorten jaarabonnementen zijn er en wat zijn de voordelen eigenlijk van een Disney ...

Lees meer

Naar Disneyland met kleine kinderen (baby of peuter)

Disneyland Parijs, een plek waar magie tot leven komt en waar dromen werkelijkheid worden, is een ideale bestemming voor gezinnen met kleine kinderen (baby of peuters). Er zijn talloze attracties, shows en personages uit geliefde Disney-films, die de kinderen (en de (groot)ouders) een onvergetelijke ervaring biedt. Disneyland Parijs is voorzien voor families met kleine kinderen. ...

Lees meer

indoor pretparken België

Leukste indoor pretparken van België

Naar een pretpark gaan is een leuke activiteit met kleine en grotere kinderen. Maar jammer genoeg is het niet altijd ideaal weer om naar een pretpark te gaan. In België kennen we heel wat regen- of koude dagen. Gelukkig zijn er ook een aantal indoor pretparken in België waar je, ongeacht het weer, kunt genieten ...

Lees meer

Privacy policy | Contact - SEO dankzij SEO Force