Parijs en Disneyland Parijs combineren

Ervaar de ultieme combinatie van stadsleven en magie door een bezoek aan Parijs te combineren met een dagje Disneyland Paris. Van de historische monumenten en het culinaire erfgoed van Parijs tot de betoverende sprookjeswereld van Disneyland, deze combinatie biedt voor ieder wat wils.

Boek nu je Disneyland tickets & overnachting >

Hoe kom je van Parijs naar Disneyland Paris?

Het reizen van Parijs naar Disneyland Paris is gemakkelijk en handig dankzij de regionale RER metroverbinding. Deze metro brengt je rechtstreeks van het centrum van Parijs naar de poorten van Disneyland. Daarnaast zijn er ook shuttleservices beschikbaar die je vanuit het centrum van Parijs direct naar Disneyland brengen.

  • Duurtijd: +- 40 min
  • Frequency: tussen de 10 & 30 min (afhankelijk van het uur)
  • Prijs T+ ticket: vanaf € 2,10 (kinderen t/m 3 jaar gratis)
  • Welke lijn: Lijn A richting Disneyland Parijs
  • De juiste route vinden: https://www.ratp.fr/itineraires

Parijs en Disneyland Paris: Combineer de magie

Parijs, ook wel bekend als ‘de lichtstad’, behoort tot de top 5 steden in de wereld. Het is een stad vol cultuur, geschiedenis en romantiek. Van het bewonderen van iconische bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren en de Notre-Dame, tot het genieten van een croissant in een schilderachtig café, Parijs heeft veel te bieden.

Maar de magie hoeft niet te stoppen bij de stadsgrenzen. Op slechts 40 minuten van het centrum van Parijs bevindt zich het betoverende Disneyland Paris. Met twee parken vol attracties, shows en parades, is Disneyland Paris een plek waar dromen werkelijkheid worden. Door deze twee bestemmingen te combineren, kun je het beste van beide werelden ervaren.

Hoeveel tijd heb je nodig?

We raden je toch aan om minstens 3 volle dagen in de Franse hoofdstad te kunnen doorbrengen. Wil je dit combineren met Disneyland Parijs? Plan dan zeker 2 extra dagen. Disneyland Parijs heeft 2 parken waar je telkens zeker één dag in kunt vertoeven.

Waar kun je overnachten?

Voor een volledige ervaring is het aan te raden om in een van de Disney Hotels te verblijven. Deze hotels bieden niet alleen comfortabele accommodatie, maar ook een unieke Disney beleving. Van themakamers tot ontmoetingen met Disney-figuren bij het ontbijt, een overnachting in een Disney Hotel maakt je bezoek nog magischer.

Waarom is een overnachting in Disneyland een aanrader?

Een overnachting in Disneyland geeft je de kans om de magie van de parken tot in de late uurtjes te ervaren. Je kunt genieten van avondshows, nachtelijke parades en minder drukte bij de attracties. Bovendien kun je de volgende ochtend als een van de eersten het park weer in, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van je tijd in Disneyland.

Veelgestelde vragen

Hoe ver is het van Parijs naar Disneyland Paris?
Disneyland Paris ligt op ongeveer 35 minuten reizen van het centrum van Parijs met de RER-trein.

Zijn er speciale arrangementen voor een combinatiebezoek aan Parijs en Disneyland Paris?
Ja, er zijn verschillende reisorganisaties die speciale arrangementen aanbieden waarbij een bezoek aan Parijs wordt gecombineerd met een bezoek aan Disneyland Paris.

Is het mogelijk om in Disneyland Paris te overnachten zonder toegang tot de parken te hebben?
Ja, je kunt in de Disney Hotels verblijven zonder een toegangsticket voor de parken te hebben. Echter, om het meeste uit je bezoek te halen, wordt het aangeraden om ook de parken te bezoeken.

Ervaar de perfecte mix van cultuur, geschiedenis en magie door Parijs en Disneyland Paris te combineren. Het is een reis die je niet snel zult vergeten.

Ook interessant...

3 dagen Disneyland Parijs – Een magisch en onvergetelijk avontuur

Disneyland Parijs, het land waar dromen werkelijkheid worden en de magie nooit eindigt. Of je nu jong bent of oud, een bezoek aan dit betoverende rijk belooft herinneringen die je voor altijd zult koesteren. Wij zijn ervan overtuigd dat 3 dagen in Disneyland Parijs het perfecte antwoord is. 3 Dagen ongehaast Disneyland Parijs ontdekken Volgens ...

Lees meer

Parijs en Disneyland Parijs combineren

Ervaar de ultieme combinatie van stadsleven en magie door een bezoek aan Parijs te combineren met een dagje Disneyland Paris. Van de historische monumenten en het culinaire erfgoed van Parijs tot de betoverende sprookjeswereld van Disneyland, deze combinatie biedt voor ieder wat wils. Hoe kom je van Parijs naar Disneyland Paris? Het reizen van Parijs ...

Lees meer

Jarig in Disneyland Parijs? Vier je magische verjaardag!

Ga je naar Disneyland Parijs en vier je op dat moment de verjaardag van iemand die mee is? Bvb van een kind, vriend, partner, … Een ideale plek voor de jarige. Maar wordt er ook iets extra gedaan voor de jarige? Haal je Birthday Badge op Ben je jarig tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs? ...

Lees meer

Jaarabonnement Disneyland Parijs vanaf € 289,00

Ben jij ook een groot fan van Disneyland Parijs en wil je het liefst ieder moment van het jaar doorbrengen in dit magische park? Dan is een jaarabonnement misschien wel iets voor jou! Wanneer is een jaarabonnement bij Disneyland Parijs interessant? Welke soorten jaarabonnementen zijn er en wat zijn de voordelen eigenlijk van een Disney ...

Lees meer

Naar Disneyland met kleine kinderen (baby of peuter)

Disneyland Parijs, een plek waar magie tot leven komt en waar dromen werkelijkheid worden, is een ideale bestemming voor gezinnen met kleine kinderen (baby of peuters). Er zijn talloze attracties, shows en personages uit geliefde Disney-films, die de kinderen (en de (groot)ouders) een onvergetelijke ervaring biedt. Disneyland Parijs is voorzien voor families met kleine kinderen. ...

Lees meer

indoor pretparken België

Leukste indoor pretparken van België

Naar een pretpark gaan is een leuke activiteit met kleine en grotere kinderen. Maar jammer genoeg is het niet altijd ideaal weer om naar een pretpark te gaan. In België kennen we heel wat regen- of koude dagen. Gelukkig zijn er ook een aantal indoor pretparken in België waar je, ongeacht het weer, kunt genieten ...

Lees meer

Privacy policy | Contact - SEO dankzij SEO Force