Vakantie Tips

Parade in Disneyland Parijs – alles wat je moet weten

Disneyland Parijs is een magische plek waar kinderdromen werkelijkheid worden. De parade is één van de hoogtepunten van een bezoek aan het park. De Disney Stars trekken in stoet door een deel van het park. Waar, wanneer en wie ontdek je hieronder. Zo ben jij klaar om de volgende parade in Disneyland Parijs te beleven.

Wanneer is de Parade?

De Disney Stars on Parade vindt elke dag plaats, meestal om 17.30 uur. Let op, de tijd van de Disneyland parade kan veranderen en kan zelfs worden geannuleerd, afhankelijk van het weer.

Waar Kan Je de Parade Zien?

De parade trekt door het hele Disneyland Park. De exacte route kan variëren, maar over het algemeen begint het bij de ingang van het park en volgt het de hoofdstraat naar het kasteel, voordat het zich een weg baant naar Fantasyland.

Een tip: zorg dat je ruim van tevoren een goede plek vindt om de parade te bekijken, want het kan druk worden!

Wie doet er mee aan de Parade?

De Disney Stars on Parade is een magisch spektakel met vele geliefde Disney-personages. Van Mickey Mouse en Minnie Mouse tot de prinsessen en helden uit films als ‘The Lion King’, ‘Toy Story’, ‘Finding Nemo’ en ‘Frozen’. De parade bestaat uit prachtige praalwagens, kleurrijke kostuums, muziek en dans, en is een feest voor het oog.

Is de Disney parade de moeite?

Voor grote Disney fans en kinderen is de Disney parade echt dé moeite. De Disney helden komen tot leven en trekken in een prachtige stoet doorheen een deel van het pretpark. Zeker de moeite om hier een uurtje voor uit te trekken!

Veelgestelde Vragen Over de Parade in Disneyland Parijs

  1. Kun je de parade zien in beide parken van Disneyland Parijs?
    Nee, de Disney Stars on Parade vindt alleen plaats in het Disneyland Park4.
  2. Is de parade inbegrepen in de toegangsprijs voor het park?
    Ja, de parade is inbegrepen in de toegangsprijs voor het park. Er zijn geen extra kosten om de parade te bekijken5.
  3. Hoe lang duurt de parade?
    De parade duurt ongeveer 30 minuten, maar dit kan variëren6.

Een bezoek aan Disneyland Parijs is niet compleet zonder de Disney Stars on Parade te hebben meegemaakt. Het is een magische ervaring die je niet wilt missen!

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

5x Disney hotels met zwembad

Na een lange dag in één van de 2 Disney parken, kan het echt deugd doen om even te ontspannen in het zwembad. Bepaalde Disney

Kerst in Disneyland Parijs

Vier je graag het kerst gevoel op een magische manier? Dan is Disneyland Parijs tijdens de kerstperiode absoluut iets voor jou! Disneyland Parijs is sowieso

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €50 extra korting p.p. Last minute

Boek voor 28/08/2023!!