Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Met de trein naar Disneyland Parijs (Eurostar & andere opties)

Wil je zorgeloos een bezoekje brengen naar Disneyland Parijs? Dan is de trein een ideale optie. Er zijn verschillende manieren om met de trein naar Disneyland Parijs te gaan. We hebben de verschillende opties voor je bekeken en hieronder opgesomd. Zo weet jij direct welke trein voor jou de beste optie is.

Eurostar van Brussel naar Disneyland Parijs

Vanuit Brussel is er een rechtstreekse hogesnelheidstrein naar Disneyland Parijs (halte Marne-la-Vallée Chessy). Je stap uit aan de toegangspoorten van Disneyland Parijs. Gemakkelijker kan het niet.

Met de Eurostar (voorheen Thalys) sta je in 1u 30min vanuit Brussel in Disneyland Parijs. Je geniet van comfortabele en ruime zitplaatsen. Van zodra je de trein opstapt begint jouw Disney avontuur al.

Verblijf je in een Disney hotel? Dan kan je kiezen voor de Disney Express bagageservice. Dankzij deze service voor treinreizigers kan jij je bagage achterlaten in het treinstation en kan je direct de parken in. Bij aankomst geef je je bagage af en ontvang je de toegangstickets en eventuele voucher (net zoals je in het hotel zou ontvangen). Bij vertrek in je Disney hotel geef je je bagage af en de Disney Cast Member zorgen ervoor dat je bagage klaar staat in het treinstation. Handig!

Boek je overnachting & tickets op voorhand

Ga je met de trein naar Disneyland Parijs? Haal het maximale uit je verblijf en overnacht in één van de Disney hotels. Je geniet van tal van voordelen en geniet van de ultieme Disney ervaring.

Ook interessant:

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Plattegrond Disney hotels

Wil je overnachten in één van de Disney hotels? Bekijk dan zeker eerst de plattegrond waar de Disney hotels liggen. Zo weet jij hoe dicht/ver

disney hotels met zwembad
Disneyland Parijs

5x Disney hotels met zwembad

Na een lange dag in één van de 2 Disney parken, kan het echt deugd doen om even te ontspannen in het zwembad. Bepaalde Disney

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Klaar voor de zomer van 2024?