Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Elektrische auto laden bij Disneyland Parijs

Ben je van plan om binnenkort eens naar het Magische Disneyland Parijs te gaan met een elektrische auto? Geen nood! Disneyland Parijs is voorzien op jouw komst. Ontdek hieronder wat je allemaal moet weten om je elektrische auto bij Disneyland Parijs te kunnen laden.

Zijn er laadpunten op de parking van Disneyland Parijs?

We kunnen je al direct een beetje geruststellen. Ja er zijn een aantal laadpalen op de parking van Disneyland. Momenteel zijn er 4 laadpunten voorzien waar je je auto gratis kunt opladen. Toegang tot deze parking is wel betalend!

TIP: Aangezien het aantal elektrische laadpalen beperkt is, raden we je aan om zo vroeg mogelijk te komen. Zo heb je het meeste kans om een plekje te vinden.

Om bij de elektrische laadpalen te geraken, dien je bij het oprijden van de parking een Cast Member aan te spreken bij de Toll Plaza (ingang van de parking). De laadpalen bevinden zich helemaal vooraan de parking (vlak naast de invalidenparkeerplaatsen)

Gratis opladen bij de Disney hotels (meer dan genoeg plaats)

Wil je echt zeker zijn van een plekje om je elektrische auto op te laden bij Disneyland en overweeg om je één of meerdere dagen door te brengen in Disneyland Parijs? (Wat trouwens ook een aanrader is). Kijk dan om een nacht door te brengen in één van onderstaande Disney hotels. Bij volgende Disney hotels zijn er meer dan genoeg laadpunten hebt waar je je elektrische of hybride auto gratis kunt opladen.

Bij Disney Hotel Santa Fe en Disney Davy Crockett Ranch zijn er momenteel nog geen laadpalen voorzien.

Ook interessant

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Plattegrond Disney hotels

Wil je overnachten in één van de Disney hotels? Bekijk dan zeker eerst de plattegrond waar de Disney hotels liggen. Zo weet jij hoe dicht/ver

disney hotels met zwembad
Disneyland Parijs

5x Disney hotels met zwembad

Na een lange dag in één van de 2 Disney parken, kan het echt deugd doen om even te ontspannen in het zwembad. Bepaalde Disney

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Klaar voor de zomer van 2024?