Vakantie Tips

Disneyland Hotel – Renovatie & Prijzen

Het heeft even geduurd, maar de renovatie van het Disneyland hotel is bijna voorbij. Vanaf 25 januari 2024 kan je een verblijf boeken in hét meest prachtige hotel van Disneyland Parijs. Het hotel onderging een echte metamorfose en is nu bijna klaar om nieuwe gasten te ontvangen. Ben jij klaar voor de magie van het Disneyland hotel?

Ontdek meer over het Disneyland hotel (prijzen / beschikbaarheid) >

Volledig vernieuwd Disneyland hotel – 5 sterren hotel

Het Disneyland Hotel in Disneyland Parijs is volledig vernieuwd. Binnenkort kan je genieten van echte Prinsessen kamers, een vernieuwde lobby, prachtige restaurants. Maar daar stopt het niet bij. Je kan ook genieten van een groter zwembad en zalige wellness faciliteiten.

Prijzen Disneyland Hotel

Nu je ook overnachtingen kunt reserveren voor in het Disneyland Hotel, weten we ook meer over de prijzen. In de prijzen/beschikbaarheidskalender zie je in één oogopslag de prijzen voor een Superior kamer.

disneyland hotel prijzen

Naast de Superior kamer zijn er ook nog andere kamers beschikbaar:

  • Superior kamer met terras
  • Superior familiekamer
  • Deluxe kamer
  • Deluxe kamer met terras
  • Deluxe familiekamer met terras
  • Empire State Club (niet boekbaar online)
  • Compass Club (niet boekbaar online)
  • Golden Forest Club (niet boekbaar online)

Alle kamers zijn geïnspireerd op koninklijke Disney verhalen. Denk maar aan Rapunzel, Assepoester, Belle en het Beest, Doornroosje en Frozen.

Waar ligt het Disneyland hotel?

Het Disneyland hotel is het mooiste, beste, leukste, prachtigste hotel bij Disneyland Parijs. Het hotel ligt dan ook op dé beste locatie die je kunt verwachten. Vlak boven de ingang van Disneyland Parijs zelf.

Overnachten in het Disneyland Hotel

Overnachten in één van de Disney hotels biedt heel wat voordelen. Naast de super mega fantastische magische ervaring die je te wachten staat in het Disneyland hotel, zijn er nog andere voordelen. Bij het boeken van je overnachting, boek je direct ook je toegangskaarten. Maar daar stopt het niet.

Ontmoet verschillende Disney figuren, of geef je kinderen een Koninklijke make-over. Daarnaast geniet je ook van Extra magic time (vroeger het park binnen).

Andere interessante tips voor Disneyland Parijs

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

5x Disney hotels met zwembad

Na een lange dag in één van de 2 Disney parken, kan het echt deugd doen om even te ontspannen in het zwembad. Bepaalde Disney

Kerst in Disneyland Parijs

Vier je graag het kerst gevoel op een magische manier? Dan is Disneyland Parijs tijdens de kerstperiode absoluut iets voor jou! Disneyland Parijs is sowieso

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €50 extra korting p.p. Last minute

Boek voor 28/08/2023!!