Vakantie Tips

Goedkoop naar Bellewaerde

Het pretpark Bellewaerde, gelegen in Ieper, in één van de populairste pretparken in België.

Bellewaerde tickets met korting

Koop nu je Bellewaerde tickets met korting en geniet van een onvergetelijke dag…

Korting bij Bellewaerde

Eerder op zoek om je Bellewaerde ticket met korting te kopen? We hebben enkele interessante tips waardoor jij van nog meer korting kan profiteren.

Kies voor een abonnement – Ben je van plan om meerdere keren naar Bellewaerde af te zakken? Dan moet je zeker kiezen voor een abonnement. Dit zorgt ervoor dat de kostprijs per ticket / bezoek een stuk lager ligt.

Tickets met vaste datum – Plan je op voorhand je bezoek naar Bellewaerde? Heb je een specifieke datum? Kies dan voor een ticket met datum. Deze zijn enkele euro’s goedkoper dan tickets zonder een specifieke datum.

Gebruik de Bellewaerde promocode – Misschien wel dé eenvoudigste manier om te profiteren van korting, is door de Bellewaerde promocode te gebruiken. Tijdens het aankopen van je tickets kan je een promocode ingeven. Maar hoe geraak je nu aan zo’n promocode? Hieronder geven we je daar meer informatie over!

Goedkoop naar Bellewaerde

Er zijn verschillende tips om goedkoop naar Bellewaerde te gaan. Hieronder hebben we enkele interessante tips omgesomd. Heb je zelf nog leuke / voordelige tips? Laat het ons zeker weten in een reactie.

Koop je tickets online

Als je online je tickets koopt voor Bellewaerde dan geniet je sowieso van de laatste prijs. Daarnaast bespaar je jezelf nog eens heel wat tijd (omdat je niet moet aanschuiven aan de kassa).

Tip: Hier koop je de voordeligste tickets!

Gebruik de Bellewaerde promocode

Wil je je tickets met korting kopen? Dan is de Bellewaerde promocode iets voor jou!met extra

Vergeet de aanbiedingen niet

Populaire attracties bij Bellewaerde

In het pretpark zijn heel wat populaire & nieuwe attracties die de moeite waard zijn. Hieronder kan je enkele van die attracties terugvinden. Durf jij het aan?

  • Boomerang
  • Jungle Mission
  • River Splash
  • Keverbaan

Hier koop je Bellewaerde tickets met korting

Er zijn heel wat winkels waar je voordelige tickets kunt kopen om naar Bellewaerde te gaan. Hieronder hebben we enkele winkels opgelijst waar jij terecht kan om goedkope tickets te kopen.

  • Carrefour
  • Dreamland
  • Albert Heijn (AH)

Bellewaerde abonnement – voordelig of niet?

Een Bellewaerde abonnement is zeer voordelig van zodra je 2 of meer keer het park gaat bezoeken binnen de 365 dagen. De prijs van 2 aparte tickets is duurder dan de aankoop van een jaarabonnement. Het is dus zeker interessant om dit te overwegen bij je bezoek aan Bellewaerde.

Goedkoop naar Bellewaerde – geheime tip

Er is een manier waarop jij zeer voordelig naar Bellewaerde kan! Je gaat nergens een goedkopere tickets vinden om Bellewaerde. Er zijn niet veel mensen die deze geheime tip weten. En als ze die al weten, dan gaat ze die zelden of nooit toepassen.

Deze manier om de Bellewaerde tickets te kopen geldt wanneer je met minstens 4 mensen Bellewaerde gaat bezoeken tijdens de lente of herfstmaanden. 1 iemand van het gezelschap koopt een abonnement. Elke houder van een abonnement kan aan andere mensen korting geven op hun toegangskaart. Tijdens de lente- of herfstmaanden loopt die korting op tot 33 procent. Als je alles samen rekent, dan kom je voordeliger uit dan wanneer iedereen afzonderlijk zijn/haar ticket koopt.

Tickets Bellewaerde Aquapark – zeker doen!

Bellewaerde opende in 2019 ook een aquapark waar je je kan in uitleven. Klaar voor een spetterend avontuur in één van de leukste aquaparken van België? Het aquapark krijgt direct 2 enorme glijbanen. Officieel gaat het aquapark open op 1 juli 2019. Koop alvast je tickets voor een gigantisch avontuur.

Bellewaerde

Bellewaerde is een pretpark in het West-Vlaamse Ieper. Bellewaerde opende de deuren op 3 juli 1954 en maakt deel uit de groep de Walibi pretparken. Naast de vele attracties zijn er ook heel wat dieren terug te vinden in Bellewaerde zoals de kapgier, woestijnbuizerds, doodshoofdaapjes, mara’s & veel meer.

Het pretpark is gesloten tijdens de wintermaanden

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

5x Disney hotels met zwembad

Na een lange dag in één van de 2 Disney parken, kan het echt deugd doen om even te ontspannen in het zwembad. Bepaalde Disney

Kerst in Disneyland Parijs

Vier je graag het kerst gevoel op een magische manier? Dan is Disneyland Parijs tijdens de kerstperiode absoluut iets voor jou! Disneyland Parijs is sowieso

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €50 extra korting p.p. Last minute

Boek voor 28/08/2023!!