Goedkoop naar Bellewaerde

Het pretpark Bellewaerde, gelegen in Ieper, in één van de populairste pretparken in België.

Bellewaerde tickets met korting

Koop nu je Bellewaerde tickets met korting en geniet van een onvergetelijke dag…

Korting bij Bellewaerde

Eerder op zoek om je Bellewaerde ticket met korting te kopen? We hebben enkele interessante tips waardoor jij van nog meer korting kan profiteren.

Kies voor een abonnement – Ben je van plan om meerdere keren naar Bellewaerde af te zakken? Dan moet je zeker kiezen voor een abonnement. Dit zorgt ervoor dat de kostprijs per ticket / bezoek een stuk lager ligt.

Tickets met vaste datum – Plan je op voorhand je bezoek naar Bellewaerde? Heb je een specifieke datum? Kies dan voor een ticket met datum. Deze zijn enkele euro’s goedkoper dan tickets zonder een specifieke datum.

Gebruik de Bellewaerde promocode – Misschien wel dé eenvoudigste manier om te profiteren van korting, is door de Bellewaerde promocode te gebruiken. Tijdens het aankopen van je tickets kan je een promocode ingeven. Maar hoe geraak je nu aan zo’n promocode? Hieronder geven we je daar meer informatie over!

Goedkoop naar Bellewaerde

Er zijn verschillende tips om goedkoop naar Bellewaerde te gaan. Hieronder hebben we enkele interessante tips omgesomd. Heb je zelf nog leuke / voordelige tips? Laat het ons zeker weten in een reactie.

Koop je tickets online

Als je online je tickets koopt voor Bellewaerde dan geniet je sowieso van de laatste prijs. Daarnaast bespaar je jezelf nog eens heel wat tijd (omdat je niet moet aanschuiven aan de kassa).

Tip: Hier koop je de voordeligste tickets!

Gebruik de Bellewaerde promocode

Wil je je tickets met korting kopen? Dan is de Bellewaerde promocode iets voor jou!met extra

Vergeet de aanbiedingen niet

Populaire attracties bij Bellewaerde

In het pretpark zijn heel wat populaire & nieuwe attracties die de moeite waard zijn. Hieronder kan je enkele van die attracties terugvinden. Durf jij het aan?

  • Boomerang
  • Jungle Mission
  • River Splash
  • Keverbaan

Hier koop je Bellewaerde tickets met korting

Er zijn heel wat winkels waar je voordelige tickets kunt kopen om naar Bellewaerde te gaan. Hieronder hebben we enkele winkels opgelijst waar jij terecht kan om goedkope tickets te kopen.

  • Carrefour
  • Dreamland
  • Albert Heijn (AH)

Bellewaerde abonnement – voordelig of niet?

Een Bellewaerde abonnement is zeer voordelig van zodra je 2 of meer keer het park gaat bezoeken binnen de 365 dagen. De prijs van 2 aparte tickets is duurder dan de aankoop van een jaarabonnement. Het is dus zeker interessant om dit te overwegen bij je bezoek aan Bellewaerde.

Goedkoop naar Bellewaerde – geheime tip

Er is een manier waarop jij zeer voordelig naar Bellewaerde kan! Je gaat nergens een goedkopere tickets vinden om Bellewaerde. Er zijn niet veel mensen die deze geheime tip weten. En als ze die al weten, dan gaat ze die zelden of nooit toepassen.

Deze manier om de Bellewaerde tickets te kopen geldt wanneer je met minstens 4 mensen Bellewaerde gaat bezoeken tijdens de lente of herfstmaanden. 1 iemand van het gezelschap koopt een abonnement. Elke houder van een abonnement kan aan andere mensen korting geven op hun toegangskaart. Tijdens de lente- of herfstmaanden loopt die korting op tot 33 procent. Als je alles samen rekent, dan kom je voordeliger uit dan wanneer iedereen afzonderlijk zijn/haar ticket koopt.

Tickets Bellewaerde Aquapark – zeker doen!

Bellewaerde opende in 2019 ook een aquapark waar je je kan in uitleven. Klaar voor een spetterend avontuur in één van de leukste aquaparken van België? Het aquapark krijgt direct 2 enorme glijbanen. Officieel gaat het aquapark open op 1 juli 2019. Koop alvast je tickets voor een gigantisch avontuur.

Bellewaerde

Bellewaerde is een pretpark in het West-Vlaamse Ieper. Bellewaerde opende de deuren op 3 juli 1954 en maakt deel uit de groep de Walibi pretparken. Naast de vele attracties zijn er ook heel wat dieren terug te vinden in Bellewaerde zoals de kapgier, woestijnbuizerds, doodshoofdaapjes, mara’s & veel meer.

Het pretpark is gesloten tijdens de wintermaanden

Ook interessant...

goedkoop-naar-disneyland-tickets-korting

Goedkoop naar Disneyland Parijs

Disneyland Parijs, één van dé beste pretparken in Europa. Kinderen, maar ook volwassen, zijn dol op Disneyland en plannen dan ook graag een uitstapje naar dé woonplaats van Mickey Mouse, Goofy maar ook Elsa, Pinokkio en vele anderen. Wil je graag goedkoop naar Disneyland Parijs? We geven alle tips die je nodig hebt om goedkoop ...

Lees meer

3 dagen Disneyland Parijs – Een magisch en onvergetelijk avontuur

Disneyland Parijs, het land waar dromen werkelijkheid worden en de magie nooit eindigt. Of je nu jong bent of oud, een bezoek aan dit betoverende rijk belooft herinneringen die je voor altijd zult koesteren. Wij zijn ervan overtuigd dat 3 dagen in Disneyland Parijs het perfecte antwoord is. 3 Dagen ongehaast Disneyland Parijs ontdekken Volgens ...

Lees meer

Parijs en Disneyland Parijs combineren

Ervaar de ultieme combinatie van stadsleven en magie door een bezoek aan Parijs te combineren met een dagje Disneyland Paris. Van de historische monumenten en het culinaire erfgoed van Parijs tot de betoverende sprookjeswereld van Disneyland, deze combinatie biedt voor ieder wat wils. Hoe kom je van Parijs naar Disneyland Paris? Het reizen van Parijs ...

Lees meer

Jarig in Disneyland Parijs? Vier je magische verjaardag!

Ga je naar Disneyland Parijs en vier je op dat moment de verjaardag van iemand die mee is? Bvb van een kind, vriend, partner, … Een ideale plek voor de jarige. Maar wordt er ook iets extra gedaan voor de jarige? Haal je Birthday Badge op Ben je jarig tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs? ...

Lees meer

Jaarabonnement Disneyland Parijs vanaf € 289,00

Ben jij ook een groot fan van Disneyland Parijs en wil je het liefst ieder moment van het jaar doorbrengen in dit magische park? Dan is een jaarabonnement misschien wel iets voor jou! Wanneer is een jaarabonnement bij Disneyland Parijs interessant? Welke soorten jaarabonnementen zijn er en wat zijn de voordelen eigenlijk van een Disney ...

Lees meer

Naar Disneyland met kleine kinderen (baby of peuter)

Disneyland Parijs, een plek waar magie tot leven komt en waar dromen werkelijkheid worden, is een ideale bestemming voor gezinnen met kleine kinderen (baby of peuters). Er zijn talloze attracties, shows en personages uit geliefde Disney-films, die de kinderen (en de (groot)ouders) een onvergetelijke ervaring biedt. Disneyland Parijs is voorzien voor families met kleine kinderen. ...

Lees meer

Privacy policy | Contact - SEO dankzij SEO Force