Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Lissabon: hoeveel dagen nodig?

De Portugese hoofdstad is een enorm populaire bestemming voor een citytrip. Maar alvorens je je trip kan boeken, moet je weten hoeveel dagen je nodig hebt om deze mooie stad te bezoeken en om ze echt te leren kennen. Naast het feit dat Lissabon de hoofdstad is van Portugal heeft de stad ook echt veel in de aanbieding. Goed weer is zeker één van de leukste aspecten om de stad te bezoeken. Als de zonnigste Europese stad is de kans groot dat je er goed weer hebt.

Leestip: Goedkoop overnachten in Lissabon

Trip naar Lissabon – hoeveel dagen nodig?

Als je vraagt hoelang je nodig hebt om Lissabon te bezoeken, dan kunnen en moeten we zeggen dat je zeker 5 volle dagen moet rekenen om de stad te leren kennen. In 3 dagen kan je misschien wel dé belangrijkste bezienswaardigheden gaan bezichtigen. Maar een uitstap naar Sintra mag ook niet ontbreken als je naar Lissabon gaat.

Ontdek alles van Lissabon dankzij deze handige stedengids (met wandelingen) >

Tijdens onze citytrip in Lissabon maakten we gebruik van deze handige stedengids. De ideale reisgids om het maximale uit je citytrip te halen dankzij de duidelijke wandelroutes, aanbevelingen om te bezoeken, te gaan eten en zoveel meer. Zeker de moeite om te gebruiken als je Lissabon gaat bezoeken.

Lissabon heeft ook enkele leuke stranden waar je even kan gaan uitblazen. Het is dus zeker de moeite om tijd genoeg vrij te maken om deze mooie hoofdstad te bezoeken.

Waar ligt Lissabon

De grootste Portugese stad is de meest westelijke grote stad van het continentaal Europa. Met andere woorden. Het is de meest westelijke stad van het Europese vasteland. Met het vliegtuig sta je in zo’n 2h40 minuten in de luchthaven van Lissabon. Ga je liever met de auto? Geen probleem! Maar weet dat je dan zo’n 2.000km moet afleggen alvorens je in de Portugese hoofdstad bent. Misschien ideaal voor een roadtrip door Spanje en Portugal.

Overnachten in Lissabon?

Nu je weet hoelang je nodig hebt om LIssabon te ontdekken en te leren kennen, kan je beginnen kijken voor een leuke plek om te overnachten. Afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. We hebben enkele interessante accommodaties voor jou geselecteerd. Bekijk hier de beste hotels in Lissabon.

De laagste prijzen voor de beste accommodaties in Lissabon

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:
reisgids-lissabon
Lissabon

Beste reisgids Lissabon

Voor een bezoekje aan Lissabon, dé populairste citytrip van dit moment, is een handige reisgids zeker nodig! Het brengt je langs de leukste restaurantjes, de

De 7 Beste hotels in Lissabon

Lissabon, de hoofdstad van Portugal, moet gewoon op jouw bucketlist staan om te bezoeken. Het is dé meest zonnige stad van Europa en heeft, naast

De mooiste stranden van Lissabon

Lissabon wordt omringd door een prachtige kustlijn die een verscheidenheid aan mooie zandstranden biedt. Vele van die stranden zijn eenvoudig te bereiken met het openbaar

Klaar voor de zomer van 2024?