Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Citytrip Lissabon bezoeken 2020

Plan je onvergetelijke trip naar Lissabon

Een citytrip naar het prachtige Lissabon, de Portugese hoofdstad, is de laatste jaren in populariteit toegenomen. Meer en meer toeristen vinden de weg naar deze pittoreske stad. 

Goedkope vliegtickets, een stad tal van tal van interessante bezienswaardigheden, een aangenaam klimaat maakt van Lissabon een ideale citytrip bestemming.

Het hele jaar door kan je Lissabon bezoeken. Hieronder vind je de nodige tips & info voor een geslaagde citytrip naar Lissabon.

citytrip lissabon tui

TUI

Citytrips Lissabon met hotel & vliegtickets

Booking.com lissabon

Booking.com

Het grootste aanbod van hotels in Lissabon.

Cheaptickets

De goedkoopste vliegtickets naar Lissabon boek je via Cheaptickets

Aanbiedingen citytrip Lissabon

Bezienswaardigheden Lissabon

In Lissabon valt er van alles te beleven en is er van alles te doen. Zelfs ‘s avonds en bij regenweer kan je dingen doen in Lissabon. Hieronder enkele van de populaire bezienswaardigheden die je zeker moet bezoeken.

Toren van Bélem

Tickets op voorhand bestellen of niet? Voor bepaalde bezienswaardigheden moet je tickets kopen / reserveren. Sommige bezienswaardigheden kan je alleen maar ter plaatse kopen, terwijl je andere reeds op voorhand kan bestellen. Indien je ze op voorhand kan bestellen, dan raden we je ook aan om dit te doen. Zo hoef je niet meer aan te schuiven aan de kassa en kan je direct binnen gaan. Hieronder enkele bezienswaardigheden die hiervoor in aanmerking komen.

Vliegtickets naar Lissabon

Behalve als je een rondreis plant door Portugal en/of Spanje, raden we aan om steeds met het vliegtuig naar Lissabon te gaan. Je kan al goedkope vliegtickets vinden naar Lissabon vanaf 33 euro per persoon. Afhankelijk van welke vlieghaven je vertrekt. Om de goedkoopste vliegtickets te vinden, kan je beter Skyscanner gebruiken.

Hoelang vliegen naar Lissabon – Vanuit Brussel mag je rekenen op een vlucht van zo’n 2u30m tot 3u om in de Portugese hoofdstad te geraken. 

Van luchthaven Portela naar centrum Lissabon – Eenmaal geland in Lissabon moet je nog van de luchthaven in het centrum van de stad geraken. Je hebt verschillende opties: een taxi kost 15 euro en duurt ongeveer 15 minuten, de metro kost 1,90 euro en duurt ongeveer 30 minuten en de bus kost 2 euro en duurt ook ongeveer 30 minuten om in het centrum van Lissabon te geraken. Eenmaal toegekomen in het centrum kan je citytrip pas echt beginnen…

Praktische tips Lissabon

Beste reistijd om Lissabon te bezoeken

Lissabon beschikt over een aangenaam klimaat waardoor een citytrip het hele jaar door kan! De beste periode om Lissabon te bezoeken is van maart tot en met november. In deze periode geniet je van de beste temperaturen en het minste kans op neerslag.
Lees meer over de Beste reistijd om Lissabon te bezoeken

Overnachten in Lissabon

Tijdens je citytrip in Lissabon moet je natuurlijk ook overnachten. Kom hier te weten waar je het beste kan overnachten om ten volle van je citytrip te genieten.
Tips om te overnachten in Rome

Citytrip Lissabon: in 1, 2, 3, 4 of 5 dagen? Hoeveel dagen heb je nodig?

Voordat je je citytrip naar Lissabon effectief kunt plannen / regelen, moet je weten hoeveel dagen je nodig hebt om de stad te ontdekken. Inclusief eventuele daguitstappen vanuit Lissabon. We raden je aaLeesn om zeker 5 dagen te voorzien om Lissabon te verkennen.
Lees meer over hoelang je nodig hebt in Lissabon

Lissabon - tips van locals

Als je een stad gaat bezoeken, dan komen de beste tips van echte locals. Mensen die de stad door en door kennen, in de stad wonen of gewoond hebben. Hieronder kan je enkele tips terugvinden van locals. Zo beleef je Lissabon als een echte local.

 

 

Meer tips voor een citytrip naar Lissabon

reisgids-lissabon
Lissabon
Gregory

Beste reisgids Lissabon

Voor een bezoekje aan Lissabon, dé populairste citytrip van dit moment, is een handige reisgids zeker nodig! Het brengt je langs de leukste restaurantjes, de

Lees verder »

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Klaar voor de zomer van 2024?