Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Beste reisgids Lissabon

Voor een bezoekje aan Lissabon, dé populairste citytrip van dit moment, is een handige reisgids zeker nodig! Het brengt je langs de leukste restaurantjes, de beste musea en ook langs enkele geheime plekjes die niet iedereen weet. Maar het zorgt er vooral voor dat je je weg niet verliest in deze grootstad! Maar wat is nu de beste reisgids voor Lissabon?

Time to Momo Lissabon

Reisgids Lissabon

Dé beste reisgids die je nu kan vinden, is de reisgids van Time to Momo. De Time to Momo reisgidsen laat je de stad op een handige en originele manier zien.

Lissabon wordt opgedeeld in enkele handige wandelingen die je langs de mooiste bezienswaardigheden van de stad leidt. Maar je komt ook langs minder bekende trekpleisters. Maar daarom zeker niet minder de moeite.

De Time to Momo reisgids Lissabon, is dé beste en enigste reisgids die je nodig hebt om Lissabon te bezoeken.

Naast de bezienswaardigheden staat de reisgids ook vol van leuke restaurantjes en bars. Zeker de moeite om even te stoppen en tot rust te komen.

De Time to Momo reisgids voor Lissabon kan je kopen bij Bol.com.

Dé Lissabon reisgids

Lissabon, een populaire Portugeese stad, trekt jaarlijks veel toeristen aan. Wat Lissabon nu juist aantrekkelijk maakt is moeilijk te zeggen want de stad heeft veel te bieden. Van de indrukwekkendste architectuur, tot leuke kleine straatjes, aangename temperaturen, … Een bezoekje brengen aan Lissabon? Dan moet je zeker dé Lissabon reisgids meenemen.

Alternatieve reisgidsen Lissabon

Ben je op zoek naar een andere reisgids? Dan kunnen we je volgende reisgidsen nog aanbevelen:

  • Lissabon in the pocket
  • Trotter Lissabon

Leestip: Goedkope hotels in Lissabon

Begeleide tour in Lissabon (met reisgids)

Krijg de beste introductie tot Lissabon en bezoek ‘s ochtends enkele van de belangrijkste wijken van de stad. Leer over de geschiedenis en cultuur van de stad van een deskundige en enthousiaste gids.

https://www.getyourguide.nl/lissabon-l42/lissabon-discovery-walking-tour-t150251/

Gratis audio gids

Een mooie aanvulling, op je reisgids om Lissabon te ontdekken, is een gratis audiogids. Dankzij de gratis reisgidsen van Play & Tour kan jij luisteren en door de stad wandelen.

http://www.playandtour.com/audioguides/lisbon-en

Vergeet de Lissabon kaart niet

Naast een reisgids heb je ook de Lissabon kaart nodig. Zo bespaar je geld & tijd. Je profiteert van gratis toegang tot bezienswaardigheden & musea. En je kan het openbaar vervoer onbeperkt gaan gebruiken. Zeker een aanrader!

https://www.getyourguide.nl/lissabon-l42/lissabon-lisboa-card-t225711/

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

De 7 Beste hotels in Lissabon

Lissabon, de hoofdstad van Portugal, moet gewoon op jouw bucketlist staan om te bezoeken. Het is dé meest zonnige stad van Europa en heeft, naast

De mooiste stranden van Lissabon

Lissabon wordt omringd door een prachtige kustlijn die een verscheidenheid aan mooie zandstranden biedt. Vele van die stranden zijn eenvoudig te bereiken met het openbaar

Porto – Hoeveel dagen nodig?

Porto is één van de populairste steden van Portugal. Lissabon is nog net iets populairder. Maar Porto is zeker ook de moeite waard om te

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Klaar voor de zomer van 2024?