Goedkoop overnachten in Wenen

Maak je een citytrip richting het mooie Wenen of plan je eerder een zakenreis? Goedkoop overnachten in Wenen is sowieso iets wat iedereen wil! We willen voorkomen dat je uren moet rondzoeken op het internet en op Booking.com voor het vinden van een goedkoop hotel. We helpen je graag om snel een goedkoop hotel te vinden dankzij onderstaande tips

goedkoop hotel

Goedkoop hotel zoeken in Wenen

Een goedkope overnachting dichtbij de populairste bezienswaardigheden van Wenen? Het kan! Zoek hieronder naar een geschikte accommodatie in Wenen:

Booking.com

Goedkope hotels in Wenen – deals

Eén van de beste manieren om goedkoop te overnachten in Wenen, is via een goede deal. Verschillende hotels geven kortingen. Velen passen deze tips niet toe, maar zo kan je ook goedkoop overnachten.

Booking.com

Goedkoop overnachten in Wenen – tips

We hebben zelf ook een zoektocht gedaan naar de goedkoopste hotels in Wenen. Hierbij hebben we rekening gehouden met verschillende voorkeuren.

  • Ligging in het centrum van Wenen
  • Een (zeer) goede beoordeling van andere reizigers
  • Prijs / kwaliteit dé beste hotels in Wenen

Uit onze zoektocht zijn volgende hotels naar boven gekomen. Natuurlijk zijn er nog andere interessante hotels. Heb je geen tijd om zelf een grondig onderzoek te doen of geen zin om dit uitvoerig te bekijken? Dan zijn volgende hotels zeker aan te raden voor je verblijf in Wenen.

Tips om een goedkope overnachting te vinden

Een goedkope overnachting vinden in Wenen is niet altijd evident. Maar dankzij volgende tips geraak je toch al een heel eind :-).

PS: wij passen deze tips ook toe!

  • Boek je hotel lang genoeg op voorhand!
  • Boek een hotel met gratis annulatie. Heb je een beter / goedkoper alternatief gevonden? Dan kan je altijd kosteloos annuleren. Zeker via Booking.com
  • Wees flexibel in je reisdata. Vergelijk de verschillende periodes in je zoektocht naar een voordelige verblijfplaats.
  • De goedkoopste is niet altijd een goede keuze. Naast de prijs is het ook belangrijk dat je de ratings / reviews leest van andere reizigers.

Goedkoop hotel of goedkoop appartement

Als je op zoekt bent naar een accommodatie in Wenen, dan wordt er bijna altijd gekeken naar hotels. Maar er zijn ook enkele andere alternatieven (goedkopere alternatieven) waar je nog niet direct aan gedacht hebt.

Een goedkoop appartement is minstens even interessant als een goedkoop hotel. Daarnaast heb je veel meer mogelijkheden om zelf nog iets te bereiden. Dit zorgt ervoor dat je verblijf in Wenen goedkoper wordt. Zo bespaar je een groot stuk op de restaurantbezoekjes.

Last minute aanbiedingen – hotels in Wenen

De belangrijkste tip is om je accommodatie (hotel, appartement of hostel) zo vroeg mogelijk te boeken (mét gratis annulatie). Als je later nog een beter of goedkoper alternatief vindt, dan kan je dit zonder problemen reserveren.

Bekijk ook steeds de last minute aanbiedingen om goedkoop te overnachten in Wenen. Zo kan je er ook een goedkoop hotel vinden.

Goedkoopste periode om Wenen te bezoeken

Het hoogseizoen (en daarbij ook de duurste periode om Wenen te bezoeken) loopt ongeveer is tijdens de kerstperiode (voor de kerstmarkten) en tijdens de zomermaanden. Wil je echt goedkoop overnachten in Wenen? Probeer dan buiten het hoogseizoen te gaan.

De laatste jaren zijn de prijzen in Wenen ook stegen. Wenen is niet meer die goedkope stad van vroeger. Door de stijgende populariteit van stad zijn alle prijzen (inclusief die van de hotels) gestegen. Maar het is wel nog mogelijk om, dankzij onze tips, goedkoop te overnachten in Wenen!

Hotels in het centrum of net erbuiten?

Boek je nu beter een hotel in het centrum van Wenen of beter erbuiten? Je kan zowel goedkope hotels vinden in het centrum van Wenen als net erbuiten. We zouden aanraden om een hotel te kiezen die in het centrum van de stad ligt. Zo kan je veel eenvoudiger de stad bezoeken en ben je sneller bij de bezienswaardigheden zoals de Schloss Schönbrunn, Slot Belvedere, Tiergarten Schö

Ook interessant...

Goedkoop overnachten in Wenen

Maak je een citytrip richting het mooie Wenen of plan je eerder een zakenreis? Goedkoop overnachten in Wenen is sowieso iets wat iedereen wil! We willen voorkomen dat je uren moet rondzoeken op het internet en op Booking.com voor het vinden van een goedkoop hotel. We helpen je graag om snel een goedkoop hotel te ...

Lees meer

geheime-tips-wenen

Geheime tips in Wenen

Wenen is een prachtige stad en er valt veel te beleven. Je moet toch enkele dagen uittrekken om Wenen echt te leren kennen. Vele toeristen bezoeken in Wenen enkel de meest toeristische attracties zoals het Schloss Schönbrunn paleis. Maar er zijn ook enkele geheime plekjes die niet iedereen weet zijn. Hieronder hebben we enkele van die ...

Lees meer

citytrip-wenen-hoeveel-dagen

Wenen: hoeveel dagen nodig?

Een stedentrip naar Wenen gepland? Leuk! Wenen is zeker de moeite waard om te gaan bezoeken. De Oostenrijkse hoofdstad ligt aan de rivier de Donau en is bekend van de componisten Mozart & Strauss. In de stad wordt je dus ondergedompeld in de geschiedenis van deze mooie hoofdstad. Maar daar stopt het niet bij. Wenen ...

Lees meer

Privacy policy | Contact - SEO dankzij SEO Force