Salzburg – hoeveel dagen nodig?

Salzburg is voornamelijk bekend van de wereldberoemde componist Wolfgang Amadeus Mozart. Maar de stad heeft veel meer te bieden dan dat. Overblijfselen van de prachtige Middeleeuwse geschiedenis, Festnung Hohensalzburg (de burcht die hoog boven de stad uitkijkt). De echte must voor de cultuurliefhebbers. Dus een must om eens te bezoeken.

Hoewel Salzburg niet meteen de populairste citytrip is. Het is veelal en stop voor toeristen op doorreis naar een wintersportbestemming of zomervakantie. Maar Salzburg verdient beter!

Boek je hotel in Salzburg vanaf €39

Stedentrip Salzburg – hoeveel dagen nodig?

Om Salzburg te bezoeken raden we je aan om minstens 2 à 3 volle dagen uit te trekken. Afhankelijk van je voorkeuren kan je ook zeker 5 dagen spenderen in deze mooie stad. Daarnaast zijn er ook enkele leuke daguitstappen vanuit Salzburg die de moeite waard zijn.

Waar ligt Salzburg?

Salzburg is een Oostenrijkse stad vlak aan de Duitse grens in de buurt van München.

Daguitstappen vanuit Salzburg

Vanuit Salzburg zijn er enkele interessante daguitstappen die zeker de moeite waard zijn tijdens je bezoek aan Salzburg. Zo denken we maar aan:

  • Zoutmijnen Hallein
  • Fuschlsee
  • Salzkammergut
  • Untersberg
  • Eisriesenwelt Werfen

Ook interessant...

Salzburg – hoeveel dagen nodig?

Salzburg is voornamelijk bekend van de wereldberoemde componist Wolfgang Amadeus Mozart. Maar de stad heeft veel meer te bieden dan dat. Overblijfselen van de prachtige Middeleeuwse geschiedenis, Festnung Hohensalzburg (de burcht die hoog boven de stad uitkijkt). De echte must voor de cultuurliefhebbers. Dus een must om eens te bezoeken. Hoewel Salzburg niet meteen de ...

Lees meer

Privacy policy | Contact - SEO dankzij SEO Force