Goedkoop overnachten in Amsterdam

Maak je een stedentrip richting het mooie Amsterdam? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar manieren om goedkoop te overnachten in Amsterdam. We helpen je graag op weg en zetten enkele handige tips & hotels voor jouw op een rijtje. Zo hoef je geen zoektocht te beginnen tussen de honderden / duizenden hotels in Amsterdam.

Goedkoop hotel in centrum Amsterdam

Eén van de beste manieren om goedkoop te overnachten in Amsterdam, is via een goedkope deal. Verschillende hotels geven kortingen. Ben je echt op zoek naar een koopje en ga je voor de laagste prijs? Hieronder kan je enkele interessante deals terugvinden. Ideaal om extra budget over te houden voor tijdens je verblijf in Amsterdam.

Booking.com

Goedkope hotels in Amsterdam

We hebben zelf ook een zoektocht gedaan naar de goedkoopste hotels in Amsterdam. Hierbij hebben we rekening gehouden met verschillende voorkeuren.

  • Ligging in het centrum van Amsterdam
  • Een (zeer) goede beoordeling van andere reizigers
  • Prijs / kwaliteit dé beste hotels in Amsterdam

Uit onze zoektocht zijn volgende hotels naar boven gekomen. Natuurlijk zijn er nog andere interessante hotels. Heb je geen tijd om zelf een grondig onderzoek te doen of geen zin om dit uitvoerig te bekijken? Dan zijn volgende hotels zeker aan te raden voor je verblijf in Amsterdam.

Apartment Snoekjesgracht

Dit appartement in het hartje van Amsterdam biedt alles wat je nodig hebt aan een zeer voordelige prijs. Ontdek meer over deze accommodatie >

Hotel La Remise

Gelegen in een rustige omgeving in het centrum van Amsterdam en ligt op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Veel reizigers geven aan dat Hotel La Remise in de beste buurt van Amsterdam ligt. Ontdek meer over deze accommodatie >

Hotel Abba

Hotel Abba is een populair hotel en gegeerd bij reizigers voor zijn prijs, locatie en ratings. Een overnachting in dit hotel is zeker aangeraden. Ontdek meer over deze accommodatie >

Goedkope hostels in Amsterdam

De meesten kiezen standaard voor een hotelkamer, appartement of b&b voor hun verblijf in Amsterdam. Maar gelukkig zijn er ook enkele goedkope hostels beschikbaar.

Een verblijf in een hostel is dé goedkoopste manier om te overnachten in Amsterdam. Ze zijn veelal gelegen in het centrum van Amsterdam (op fantastische plaatsen) en je kan overnachten tegen een fractie van een hotelprijs.

  • The Flying Pig Downtown
  • Hans Brinker Hostel Amsterdam

Tips om een goedkope overnachting te vinden

Een goedkope overnachting vinden in Amsterdam is niet altijd evident. Maar dankzij volgende tips geraak je toch al een heel eind :-). PS: wij passen deze tips ook toe!

  • Boek je hotel lang genoeg op voorhand!
  • Boek een hotel met gratis annulatie. Heb je een beter / goedkoper alternatief gevonden? Dan kan je altijd kosteloos annuleren. Zeker via Booking.com
  • Wees flexibel in je reisdata. Vergelijk de verschillende periodes in je zoektocht naar een voordelige verblijfplaats.
  • De goedkoopste is niet altijd een goede keuze. Naast de prijs is het ook belangrijk dat je de ratings / reviews leest van andere reizigers.

Een reactie plaatsen

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.