Goedkoop overnachten in Amsterdam

Plan je een citytrip richting het mooie Amsterdam of eerder een zakenreis? Goedkoop overnachten in Amsterdam is sowieso handig! Voorkom om uren te spenderen naar het vinden van een goedkope overnachting. We helpen je graag met enkele praktische tips en enkele hotels. Zo hoef je geen zoektocht te beginnen tussen de honderden / duizenden hotels in Amsterdam.

goedkoop hotel

Goedkoop hotel zoeken in Amsterdam

Een goedkope overnachting dichtbij de populairste bezienswaardigheden van Amsterdam? Het kan! Zoek hieronder naar een geschikte accommodatie in Amsterdam:

Booking.com

Goedkoop hotel in centrum Amsterdam – deals

Eén van de beste manieren om goedkoop te overnachten in Amsterdam, is via een goede deal. Verschillende hotels geven kortingen. Velen passen deze tips niet toe, maar zo kan je ook goedkoop overnachten.

Booking.com

Goedkope hotels in Amsterdam – tips

We hebben zelf ook een zoektocht gedaan naar de goedkoopste hotels in Amsterdam. Hierbij hebben we rekening gehouden met verschillende voorkeuren.

  • Ligging in het centrum van Amsterdam
  • Een (zeer) goede beoordeling van andere reizigers
  • Prijs / kwaliteit dé beste hotels in Amsterdam

Uit onze zoektocht zijn volgende hotels naar boven gekomen. Natuurlijk zijn er nog andere interessante hotels. Heb je geen tijd om zelf een grondig onderzoek te doen of geen zin om dit uitvoerig te bekijken? Dan zijn volgende hotels zeker aan te raden voor je verblijf in Amsterdam.

Apartment Snoekjesgracht

Dit appartement in het hartje van Amsterdam biedt alles wat je nodig hebt aan een zeer voordelige prijs. Ontdek meer over deze accommodatie >

Hotel La Remise

Gelegen in een rustige omgeving in het centrum van Amsterdam en ligt op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Veel reizigers geven aan dat Hotel La Remise in de beste buurt van Amsterdam ligt. Ontdek meer over deze accommodatie >

Hotel Abba

Hotel Abba is een populair hotel en gegeerd bij reizigers voor zijn prijs, locatie en ratings. Een overnachting in dit hotel is zeker aangeraden. Ontdek meer over deze accommodatie >

Goedkope hostels in Amsterdam

De meesten kiezen standaard voor een hotelkamer, appartement of b&b voor hun verblijf in Amsterdam. Maar gelukkig zijn er ook enkele goedkope hostels beschikbaar.

Een verblijf in een hostel is dé goedkoopste manier om te overnachten in Amsterdam. Ze zijn veelal gelegen in het centrum van Amsterdam (op fantastische plaatsen) en je kan overnachten tegen een fractie van een hotelprijs.

  • The Flying Pig Downtown
  • Hans Brinker Hostel Amsterdam

Tips om een goedkope overnachting te vinden

Een goedkope overnachting vinden in Amsterdam is niet altijd evident. Maar dankzij volgende tips geraak je toch al een heel eind :-).

PS: wij passen deze tips ook toe!

  • Boek je hotel lang genoeg op voorhand!
  • Boek een hotel met gratis annulatie. Heb je een beter / goedkoper alternatief gevonden? Dan kan je altijd kosteloos annuleren. Zeker via Booking.com
  • Wees flexibel in je reisdata. Vergelijk de verschillende periodes in je zoektocht naar een voordelige verblijfplaats.
  • De goedkoopste is niet altijd een goede keuze. Naast de prijs is het ook belangrijk dat je de ratings / reviews leest van andere reizigers.

Goedkoop hotel of goedkoop appartement?

Als je op zoekt bent naar een accommodatie in Amsterdam, dan wordt er bijna altijd naar hotels gekeken/gezocht. Maar er zijn ook enkele andere alternatieven (goedkopere alternatieven) waar je nog niet direct aan gedacht hebt.

Een goedkoop appartement is minstens even interessant als een goedkoop hotel. Daarnaast heb je veel meer mogelijkheden om zelf nog iets te bereiden. Dit zorgt ervoor dat je verblijf in Amsterdam goedkoper wordt. Zo bespaar je een groot stuk op de restaurantbezoekjes.

Last minute aanbiedingen – hotels in Amsterdam

De belangrijkste tip is om je accommodatie (hotel, appartement of hostel) zo vroeg mogelijk te boeken (mét gratis annulatie). Als je later nog een beter of goedkoper alternatief vindt, dan kan je dit zonder problemen reserveren.

Bekijk ook steeds de last minute aanbiedingen om goedkoop te overnachten in Amsterdam. Zo kan je er ook een goedkoop hotel vinden.

Goedkoopste periode om Amsterdam te bezoeken

Amsterdam is een populaire stad. Het hele jaar door trekken veel toeristen / citytrippers richting de Nederlandse hoofdstad. Maar het hoogseizoen (en dan ook de duurste periode om Amsterdam te bezoeken) loopt ongeveer van april tot en met oktober. Wil je echt goedkoop overnachten in Amsterdam? Probeer dan buiten het hoogseizoen te gaan.

Amsterdam is sowieso een duurdere stad. Maar het is wel nog steeds mogelijk om, dankzij onze tips, goedkoop te overnachten in Amsterdam.

Hotels in het centrum of net erbuiten?

Boek je nu beter een hotel in het centrum van Amsterdam of beter erbuiten? Je kan zowel goedkope hotels vinden in het centrum van Amsterdam als net erbuiten. We zouden aanraden om een hotel te kiezen die in het centrum van de stad ligt. Zo kan je veel eenvoudiger de stad bezoeken en ben je sneller bij de bezienswaardigheden zoals het Anne Frank huis, De Walletjes, …

Hoe goedkoop is het?

Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf hoe goedkoop jouw hotel of hostel moet zijn. Goedkoop overnachten in Amsterdam? Een overnachting begint vanaf 15 EUR. Maar kijk gerust zelf even naar de beschikbare prijzen.

Ook interessant...

Goedkoop overnachten in Amsterdam

Plan je een citytrip richting het mooie Amsterdam of eerder een zakenreis? Goedkoop overnachten in Amsterdam is sowieso handig! Voorkom om uren te spenderen naar het vinden van een goedkope overnachting. We helpen je graag met enkele praktische tips en enkele hotels. Zo hoef je geen zoektocht te beginnen tussen de honderden / duizenden hotels ...

Lees meer

Beste reisgids voor Amsterdam

Plan je een citytrip naar het prachtige Amsterdam? Dan is een reisgids een must! (naast een goed hotel natuurlijk). Een reisgids voor Amsterdam neemt je mee langs de bezienswaardigheden van Amsterdam, maar geeft je ook tips voor gezellige restaurantjes of hippe bars. Wij zijn alvast grote fan van onderstaande reisgids en kunnen deze alleen maar ...

Lees meer

Wat te doen in Amsterdam | tips

De Nederlandse hoofdstad Amsterdam is een levendige stad waar veel te beleven valt. De ideale citytrip of weekendje weg voor zowel Vlamingen als Nederlanders. Amsterdam heeft dan ook veel te bieden. Wat kan je allemaal doen in Amsterdam? Hieronder hebben we enkele leuke tips verzameld van wat te doen valt in Amsterdam. Nog meer inspiratie ...

Lees meer

Amsterdam – hoeveel dagen nodig?

De Nederlandse hoofdstad is één van de populairste bestemmingen om te bezoeken. De bruisende stad heeft veel te bieden. Elke reiziger met zijn eigen voorkeuren komt er aan zijn trekken. Amsterdam heeft, net zoals Brugge, de bijnaam “Het Venetië van het Noorden”. Dit omdat er verschillende kanalen lopen doorheen de stad. Meer dan 100km aan ...

Lees meer

Privacy policy | Contact - SEO dankzij SEO Force