Marrakech – hoeveel dagen nodig?

Marrakech, de Rode stad van Marokko, wordt door velen als hoofdstad gezien van het land. Maar dat is het niet. De hoofdstad is Rabat. Maar dat neemt niet weg dat Marrakech de moeite is om te gaan bezoeken. Het is één van de grootste steden van Marokko en heeft heel wat te bieden. Dankzij het heerlijk klimaat kan je rekenen op mooi weer en kan je ook genieten van de plaatselijke keuken. De gezellige drukke stad moet zeker op je lijstje staan om te gaan bezoeken. Maar voordat je reis kan gaan plannen, moet je weten hoeveel dagen je nodig hebt om de stad te bezoeken.

Boek je hotel in Marrakech vanaf €23

Stedentrip Marrakech – hoeveel dagen nodig?

Plan je een trip naar Marrakech, dan raden we je aan om 4 à 5 volle dagen in de stad te kunnen doorbrengen. Er valt heel wat te beleven. Eenmaal je in Marrakech bent, kan je ook heel eenvoudig andere steden gaan bezoeken.

Aanbevolen hotels in Marrakech

Enkele hotels die we aanraden voor een leuke citytrip in Marrakech:

Tip: Boek één van deze hotels met gratis annulatie. Neem geen risico. En boek tegen een geweldige prijs.

Waar ligt Marrakech?

Marrakech is een grote stad in Marokko en ligt aan de noordkant van de voet van het Atlasgebergte. De stad ligt op zo’n 580km van Tangier, 327km van de Marokkaanse hoofdstad Rabat en 240km van Casablanca.

Overnachten in Marrakech

Marrakech is een drukke stad en er valt heel wat te beleven. Daarom raden we je zeker aan om te kijken voor een goed hotel. Lees de reviews van reizigers die in Marrakech geweest zijn en boek een hotel waarbij je geen last hebt van buitengeluiden. Met een goede nachtrust kan je des te meer genieten van je verblijf in Marrakech.

Nu je weet hoeveel dagen je nodig hebt om Marrakech te gaan ontdekken, kan je je trip naar Marrakech verder plannen en boeken.

Ook interessant...

Marrakech – hoeveel dagen nodig?

Marrakech, de Rode stad van Marokko, wordt door velen als hoofdstad gezien van het land. Maar dat is het niet. De hoofdstad is Rabat. Maar dat neemt niet weg dat Marrakech de moeite is om te gaan bezoeken. Het is één van de grootste steden van Marokko en heeft heel wat te bieden. Dankzij het ...

Lees meer

Privacy policy | Contact - SEO dankzij SEO Force