Onze favoriete kampeerwinkels

Als je gaat kamperen, dan heb je toch heel wat kleine en grote kampeerspullen nodig. Maar waar moet je het allemaal gaan kopen om zeker te zijn van een goeie kwaliteit en niet te veel te betalen? We hebben enkele kampeerwinkels waar wij steeds onze producten kopen. Hieronder kan je onze favoriete kampeerwinkels terugvinden..

Online kampeerwinkels

De meeste producten bestellen we gewoon online in hun webshop.

Obelink

Obelink is onze favoriete Go To kampeerwinkel. Hebben we iets nodig, dan kijken we eerst bij Obelink. Door hun gigantisch aanbod aan kampeerartikelen zijn we bijna zeker dat we het bij hen zullen vinden.

Obelink heeft ondertussen ook hun eigen producten in de aanbieding van het merk ‘Obelink’. Veelal een goedkoper maar minstens even degelijke producten als de grotere / duurdere merken.

www.obelink.nl

Campz

Campz is meer dan alleen een kampeerwinkel. Ze bieden alles aan wat je nodig hebt om buiten te leven en op avontuur te gaan. Gaan kamperen met een tent of gaan backpacken door Australië?

www.campz.be

Dewit Schijndel

As Adventure

Uitstap naar deze kampeerwinkels

Online shoppen is heel gemakkelijk. Maar voor sommige spullen ga je toch liever/beter eens ter plaatse gaan kijken.

Obelink (Winterswijk – Nederland)

De megastore van Obelink is de grootste kampeerwinkels van nederland. Met een oppervlakte van 72.500 m2 ben je enkele uren zoet. Het is een ware beleving om in de winkel van Obelink rond te lopen. Alles wat je als kampeerder nodig hebt, kan je daar terugvinden .

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:
caravanspiegels
Kamperen

Caravanspiegels kopen

Wil je op vakantie met een caravan? Dan is de kans groot dat je ook caravanspiegels nodig hebt. Om de bomen terug door het bos

Caravan huren? Waar? Tips!

Op vakantie gaan met een caravan is gewoon zalig! Heb je zelf nog een kampeerervaring maar wil je toch even proeven van kamperen met een

Welke caravan past bij mij of mijn auto?

Een caravan aanschaffen is geen eenvoudige opdracht. Er zijn verschillende merken en elk merk heeft verschillende reeksen. Daarnaast is elke reeks beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Nog geen vakantie gevonden?