Globe Traveler Voyager/Pathfinder, de ultieme campervan

Op de markt van mobilhomes / campers, zijn de campervans een aparte reeks. De omgebouwde grote bestelwagens zorgen voor de grootste flexibiliteit om de wereld te gaan ontdekken. Globe Traveler gaat nog een stapje verder met hun Globe Traveler Voyager & Globe Traveler Pathfinder.

Globe Traveler Voyager & Pathfinder

De twee series Voyager & Pathfinder zijn heel gelijkaardig aan elkaar. Het enigste verschil is de achterkant van de campervan:

  • Pathfinder: 2 aparte deuren
  • Voyager: 1 klep

Verder zijn de 2 campers bijna hetzelfde. In elke reeks zijn er ook meerdere modellen beschikbaar (Z, X of S):

  • X = camper met Frans bed
  • Z = camper met lengtebedden
  • S = Lengte van 5,99m ipv 6,36m

Wat maakt de Globe Traveler Voyager & Pathfinder zo uniek?

De Globe Traveler campers onderscheiden zich van de andere campervans door hun luxueuze uitrusting. De campervans bieden 4 zit- en slaapplaatsen en door hun verhoging een maximale stahoogte van 1,95 / 2,15m.

De grote garage achteraan de van biedt je de nodige plaats om al je kampeermateriaal mee te nemen.

Ontdek de Globe Traveler Voyager serie

Je kan de Globe Traveler Voyager het beste ontdekken door hem gewoon te zien. Bekijk onderstaande video en laat je betoveren door wat deze campervan allemaal te bieden heeft

Ontdek de Globe Traveler Pathfinder serie

Ook de Globe Traveler Pathfinder is de moeite om eens te bekijken. Bekijk onderstaande video en ontdek de Pathfinder serie.

De voordelen van de Globe Traveler campervans

We zijn misschien wel verliefd geworden op de Globe Traveler Pathfinder & Voyager series. Maar de kans is groot dat jij ook verliefd gaat worden als je de belangrijkste voordelen van deze campervans gaat lezen of ervaren.

Genoeg met een een B-rijbewijs – wil je met deze camper de wereld gaan ontdekken? Goed nieuws, dan heb je met een rijbewijs B genoeg om met deze schitterende camper te mogen rondcruisen.

Zeer grote kofferruimte – één van de nadelen van campervans is de beperkte opslagruimte. Bij de Globe Traveler Pathfinder & Voyager reeks is dit probleem volledig weggewerkt. Onder het dubbele bed (achteraan de camper) zit een grote garage verborgen. Groot genoeg om al je kampeermateriaal op te bergen en om bvb fietsen mee te nemen.

Slaapplaatsen voor 4 personen – Slaapgelegenheid voor 4 personen is geen unieke feature. Er zijn nog campervans die dit kunnen aanbieden. De manier waarop Globe Traveler het aanbiedt, is echter wel uniek. De 2 extra slaapplekken is een semi vast bed boven het zitgedeelte in de campervan.

Verhoogd met meer stahoogte – De campervan is verhoogd. Hierdoor krijg je een stahoogte tussen de 1,95m en 2,15m. Ideaal voor de grotere kampeerders onder ons.

Naast deze zeer interessante features is de campervan van Globe Traveler ook zeer luxueus en perfect afgewerkt. Je merkt dat je met een premium campervan te maken hebt.

Nadelen Globe Traveler Voyager/Patherfinder? De prijs.

Deze campervan heeft jammer genoeg één groot nadeel: de prijs. Campervans zijn sowieso geen goedkope aankoop en vaak duurder dan een ander type camper. Maar het prijskaartje van de Globe Traveler campervans (Pathfinder & Voyager) start vanaf 75.000 euro.

Geen goedkope van maar je krijgt wel zeer veel voor in de plaats!

De Globe Traveler Voyager zelf ervaren?

Wil jij zelf deze campervan eens van dichterbij zien? Ga dan zeker even langs bij The Van Company in Sint-Niklaas.

Ook interessant...

Camper Huren van een Particulier – Lees dit eerst

Het huren van een camper van een particulier kan een geweldige manier zijn om te genieten van een vakantie. Kamperen met een camper biedt vrijheid, flexibiliteit en de mogelijkheid om te reizen op uw eigen tempo. Maar waarom kiezen voor een particuliere verhuur en wat zijn de voordelen? En voornamelijk waar kan je het beste ...

Lees meer

Camper huren met hond

Wil je graag een camper huren met een hond? Zalig rondtrekken, de natuur in, de leukste plekken ontdekken met je viervoeter? Is je hond ook een fanatieke reiziger? Moet je op al deze vragen een ja antwoorden? Dan moet jij zeker met de camper erop uit trekken. Jammer genoeg zijn honden niet altijd toegelaten wanneer ...

Lees meer

Overzicht van alle camper vans

Er zijn heel veel camper vans beschikbaar. Het is soms moeilijk om het bos door de bomen te zien. We hebben een poging gedaan om alle camper vans op te lijsten. Zo kan jij kijken welke camper vans bij jou passen. Alle camper vans op een rijtje Merk Serie Aantal zitplaatsen Aantal slaapplaatsen Globe Traveller ...

Lees meer

Beste Camper vans van 2023

Ben je op zoek naar de beste camper vans? We hebben een hele lijst met camper vans bekeken en met elkaar vergeleken om zo de beste camper vans te kunnen oplijsten. Ontdek hieronder onze favoriete camper vans waarmee jij op vakantie kunt vertrekken. Wat is een camper van? Een camper van is een omgebouwde bestelwagen ...

Lees meer

Globe Traveler Voyager/Pathfinder, de ultieme campervan

Op de markt van mobilhomes / campers, zijn de campervans een aparte reeks. De omgebouwde grote bestelwagens zorgen voor de grootste flexibiliteit om de wereld te gaan ontdekken. Globe Traveler gaat nog een stapje verder met hun Globe Traveler Voyager & Globe Traveler Pathfinder. Globe Traveler Voyager & Pathfinder De twee series Voyager & Pathfinder ...

Lees meer

Caravan of camper? De voordelen, nadelen & verschillen

Wil je gaan kamperen met een caravan of camper (mobilhome) maar weet je niet wat je moet kiezen? Dat begrijpen we. De keuze is namelijk niet zo eenvoudig te maken. Beide opties zijn goed en slecht op hetzelfde moment. Alles hangt af van jouw wensen, voorkeuren en mogelijkheden. We hebben alle voordelen, nadelen en verschillen ...

Lees meer

Privacy policy | Contact - SEO dankzij SEO Force