Vakantie Tips

Camper huren met hond

Wil je graag een camper huren met een hond? Zalig rondtrekken, de natuur in, de leukste plekken ontdekken met je viervoeter? Is je hond ook een fanatieke reiziger? Moet je op al deze vragen een ja antwoorden? Dan moet jij zeker met de camper erop uit trekken. Jammer genoeg zijn honden niet altijd toegelaten wanneer je een camper wenst te huren.

Maar met deze campers mag je hond wel mee >

Met je hond in een camper

Het staat waarschijnlijk al vast. Jullie gaan volgende vakantie met de hond gaan kamperen? Zalig om buiten te leven, verschillende bestemmingen te kunnen ontdekken en gewoon alles op je eigen ritme doen.

Huur een camper waar huisdieren toegelaten zijn

Alles draait om goede afspraken als je een camper wil huren. We raden je aan om jouw camper te huren bij Goboony, een online platform tussen particuliere / professionele verhuurders van campers & mobile homes.

Bij je zoektocht naar een camper, kan je eenvoudig de filter “Huisregels > Huisdieren toegelaten” aanvinken. Dan zie je enkel de campers waar honden (of andere huisdieren) toegelaten zijn.

Ontdek de campers waar honden toegelaten zijn >

Kies een verhuurder in jouw buurt

Goboony is ondertussen een internationale speler. Dat wil zeggen dat ze campers aanbieden van over heel België (en zelfs daar buiten). We raden je aan om een camper te zoeken die dicht in jouw buurt staat. Dat zorgt ervoor dat je niet ver moet rijden om je camper te gaan oppikken of om hem terug te brengen.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Overzicht van alle camper vans

Er zijn heel veel camper vans beschikbaar. Het is soms moeilijk om het bos door de bomen te zien. We hebben een poging gedaan om

Beste Camper vans van 2023

Ben je op zoek naar de beste camper vans? We hebben een hele lijst met camper vans bekeken en met elkaar vergeleken om zo de

Onze favoriete kampeerwinkels

Als je gaat kamperen, dan heb je toch heel wat kleine en grote kampeerspullen nodig. Maar waar moet je het allemaal gaan kopen om zeker

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €50 extra korting p.p. Last minute

Boek voor 28/08/2023!!