Vakantie Tips

Beste Camper vans van 2023

Ben je op zoek naar de beste camper vans? We hebben een hele lijst met camper vans bekeken en met elkaar vergeleken om zo de beste camper vans te kunnen oplijsten. Ontdek hieronder onze favoriete camper vans waarmee jij op vakantie kunt vertrekken.

Wat is een camper van?

Een camper van is een omgebouwde bestelwagen met bed, toilet en tafel. Tegenwoordig zijn de camper vans in alle groottes, kleuren en maten beschikbaar. Camper vans worden soms ook buscampers of kampeerbus genoemd. Wij verkiezen de term camper van! Ontdek hieronder onze favoriete vans waar jij mee kunt gaan kamperen.

Onze favoriete camper van: Globe Traveler Pathfinder of Voyager

Onze favoriete camper van is van het merk Globe Traveller. Deze Poolse fabrikant van camper vans heeft een de buscamper van een zeer hoog niveau. Voor ons dé ultieme campervan op de markt. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar. De campervans in de reeks Pathfinder & Voyager bieden:

  • 4 zitplaatsen
  • 4 slaapplaatsen
  • Verhoogde dak voor meer stahoogte
  • Premium afwerking
  • Afgesloten slaapcompartiment bij het openen van de koffer
  • Zeer ruime koffer voor extra opbergruimte

Ontdek meer over de Globe Traveller Pathfinder of Globe Traveller Voyager >

Dreamer Camper Five

Een andere interessante campervan is de Dreamer Camper Five. Heel wat campervans zijn gebouwd voor 4 zitplaatsen en 2 slaapplaatsen. Zeker voor gezinnen met kinderen heb je meer vaste slaapplaatsen nodig. De Dreamer Camper Five is een van die hieraan voldoet.

Er zijn maar liefst 5 slaapplaatsen aanwezig in deze van.

Waar moet je op letten bij Camper vans?

Het aanbod van Camper vans is groot. Groter dan je denkt. We missen in België een overzicht van alle mogelijke camper vans. Het is niet eenvoudig om dé beste campervan te vinden die bij jouw past. Maar hier enkele zaken waar je moet aan denken:

Grootte van de van

De grootte van je van heeft impact op de beschikbare ruimte binnenin. Maar ook aan de buitenkant. Je moet er natuurlijk ook mee rijden naar je bestemming (en terug). Bekijk daarom welke afmetingen ideaal zijn voor jou.

Kies de opties die bij je passen

Zoals gezegd zijn er enorm veel mogelijkheden. En elke van heeft nog eens een lange waslijst aan mogelijke opties. Door de opties kan de prijs weliswaar enorm hard oplopen. Bedankt op voorhand welke opties je zeker nodig hebt en welke niet.

Enkele voorbeelden zijn: achteruitrij camera, meerdere leefbatterijen, zonnepaneel, douche, airco in de leefruimte, …

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Camper huren met hond

Wil je graag een camper huren met een hond? Zalig rondtrekken, de natuur in, de leukste plekken ontdekken met je viervoeter? Is je hond ook

Overzicht van alle camper vans

Er zijn heel veel camper vans beschikbaar. Het is soms moeilijk om het bos door de bomen te zien. We hebben een poging gedaan om

Onze favoriete kampeerwinkels

Als je gaat kamperen, dan heb je toch heel wat kleine en grote kampeerspullen nodig. Maar waar moet je het allemaal gaan kopen om zeker

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €50 extra korting p.p. Last minute

Boek voor 28/08/2023!!