Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Tokyo – hoeveel dagen nodig?

Tokyo, de Japanse hoofdstad is op zijn minst levendig te noemen. 24 uur op 7 valt er iets te beleven. Het is daarbij ook de grootste en meest lichtgevende stad van het land. Dat je je niet zal vervelen in Tokyo zal waarschijnlijk geen verrassing zijn. Maar hoeveel dagen heb je nodig om Tokyo te ontdekken?

Boek je hotel in Tokyo vanaf €15

Stedentrip Tokyo – hoeveel dagen nodig?

Plan je citytrip naar Tokyo (de Japanse hoofdstad), dan heb je toch zo’n 3 à 4 volle dagen nodig om de stad echt te leren kennen. Tokyo heeft heel wat te bieden en het zou jammer zijn om niet alles gezien te hebben.

Als het even kan, probeer dan wat extra dagen vrij te maken voor enkele daguitstappen vanuit Tokyo. 

Leuke daguitstappen vanuit Tokyo

In Tokyo valt er heel wat te beleven. Maar ook buiten de stad zijn er enkele plaatsen die zeker een bezoekje waard zijn. Enkele doenbare daguitstappen vanuit Tokyo zijn:

  • Mount Fuji
  • Nikko
  • Disneyland & Disney Sea
  • Hakone
  • Kusatsu Onsen

Waar ligt Tokyo?

De Japanse hoofdstad ligt in de regio Kantō en ligt in het Westen van het land. Om Tokyo te bezoeken vlieg je best naar de luchthaven Narita. De luchthaven ligt niet zo dicht bij de Japanse hoofdstad. 

Bekijk daarom zeker de verschillende opties om de Tokyo te gaan bezoeken.

Overnachten in Tokyo

Tijdens een citytrip in Tokyo is het aangeraden om te kiezen voor een degelijke overnachting. Citytrips zijn geen relax vakantie en een goede nachtrust is noodzakelijk om de volledige stad te kunnen bezoeken.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Kyoto – Hoeveel dagen nodig?

Kyoto, één van de mooiste steden van Japan. Kyoto was vroeger de keizerlijke hoofdstad van Japan en is vandaag zeker een bezoekje waard. Kyoto, tevens

Klaar voor de zomer van 2024?