Goedkoop overnachten in Venetië

Maak je een stedentrip richting het mooie Italiaanse Venetiën? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar manieren om goedkoop te overnachten in Venetië. We helpen je graag op weg en zetten enkele handige tips & hotels voor jouw op een rijtje. Zo hoef je geen zoektocht te beginnen tussen de honderden / duizenden hotels in Venetië.

Goedkoop hotel in centrum Venetië

Eén van de beste manieren om goedkoop te overnachten in Venetië, is via een goedkope deal. Verschillende hotels geven kortingen. Ben je echt op zoek naar een koopje en ga je voor de laagste prijs? Hieronder kan je enkele interessante deals terugvinden. Ideaal om extra budget over te houden voor tijdens je verblijf in Venetië.

Booking.com

Goedkope hotels in Venetië

We hebben zelf ook een zoektocht gedaan naar de goedkoopste hotels in Venetië. Hierbij hebben we rekening gehouden met verschillende voorkeuren.

  • Ligging in het centrum van Venetië
  • Een (zeer) goede beoordeling van andere reizigers
  • Prijs / kwaliteit dé beste hotels in Venetië

Uit onze zoektocht zijn volgende hotels naar boven gekomen. Natuurlijk zijn er nog andere interessante hotels. Heb je geen tijd om zelf een grondig onderzoek te doen of geen zin om dit uitvoerig te bekijken? Dan zijn volgende hotels zeker aan te raden voor je verblijf in Venetië.

Hotel Mezzo Pozzo

Je slaapt in typische Venetiaanse kamers in een historisch gebouw. Ideale ligging om Venetië te bezoeken. Andere citytrippers geven dit hotel een uitstekende score. Ontdek meer over deze accommodatie.

San Polo Star

In het hartje van Venetië ligt San Polo Star, één van de top aanbiedingen & tevens best sellers in het centrum van Venetië. Zowel de prijs als reviews zorgen ervoor dat deze accommodatie de ideale verblijfplaats is voor een citytrip naar Venetië. Ontdek meer over deze accommodatie.

Casa di San Martino

Dit appartement, in het centrum van Venetië, heeft alles wat je nodig hebt. Het appartement is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf in Venetië. En is tevens ook één van de bestsellers. Ontdek meer over deze accommodatie.

Tips om een goedkope overnachting te vinden

Een goedkope overnachting vinden in Venetië is niet altijd evident. Maar dankzij volgende tips geraak je toch al een heel eind :-). PS: wij passen deze tips ook toe!

  • Boek je hotel lang genoeg op voorhand!
  • Boek een hotel met gratis annulatie. Heb je een beter / goedkoper alternatief gevonden? Dan kan je altijd kosteloos annuleren. Zeker via Booking.com
  • Wees flexibel in je reisdata. Vergelijk de verschillende periodes in je zoektocht naar een voordelige verblijfplaats.
  • De goedkoopste is niet altijd een goede keuze. Naast de prijs is het ook belangrijk dat je de ratings / reviews leest van andere reizigers.

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.