Ontdek de Rome Tourist Card

Plan je een citytrip naar het magische Rome? Dan mag de Rome Tourist Card niet ontbreken tijdens jouw bezoek aan de Italiaanse hoofdstad. De stadspas maakt het mogelijk om uw reis op voorhand te plannen / te boeken en zo het maximale uit jouw bezoek aan Rome te halen.

Voordelen van de Rome Tourist Card

  • Digitale city kaart
  • Gratis Skip the line voor Sint-Pietersbasiliek (inclusief audiogids)
  • Gratis toegang tot het Colosseum + audiogids
  • Toegangstickets tot het Forum Romarum & Palatino
  • Gratis Hop-on Hof-off bus (1 dag)
  • Korting op musea
  • Korting op rondvaarten
  • Korting op excursies

Rome Tourist Card – Skip the line tickets

Dankzij de Rome Tourist Card geniet je ook van Skip the line tickets voor tal van bezienswaardigheden. Zo bespaart u kostbare tijd tijdens jouw citytrip en vermijd je lange wachtrijen.

Rome Tourist Card – Waar kopen

Je kan de Rome Tourist Card eenvoudig online bestellen. Je ontvangt de tickets & pasjes probleem loos op je smartphone. Zo heb je alle voordelen op zak tijdens je citytrip naar Rome.

Romepas – Tourist Card

Vergis je niet tussen beide pasjes, er is wel degelijk een verschil tussen beide. Met de Romepas geniet je 48 of 72 uur van Skip the line tickets voor 1 of 2 bezienswaardigheden, ontvang je korting op tal van musea, reis je gratis met het openbaar vervoer en ontvang je een gratis gids & kaart van Rome om eenvoudig je weg te vinden in deze eeuwen oude stad.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Sunweb vakanties naar Spanje

Spanje is een populaire vakantiebestemming voor de Belgen. Het hele jaar door vinden we onze weg naar alle uithoeken van Spanje. Genieten van de Spaanse

all inclusive resort
last minute

Top 10 all inclusive resorts

Op vakantie naar een all inclusive resort? We hebben ze voor je uitgezocht. Boek je jouw all inclusive vakantie in één van onderstaande resorts, dan

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2022