Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Ontdek de Rome Tourist Card

Plan je een citytrip naar het magische Rome? Dan mag de Rome Tourist Card niet ontbreken tijdens jouw bezoek aan de Italiaanse hoofdstad. De stadspas maakt het mogelijk om uw reis op voorhand te plannen / te boeken en zo het maximale uit jouw bezoek aan Rome te halen.

Voordelen van de Rome Tourist Card

  • Digitale city kaart
  • Gratis Skip the line voor Sint-Pietersbasiliek (inclusief audiogids)
  • Gratis toegang tot het Colosseum + audiogids
  • Toegangstickets tot het Forum Romarum & Palatino
  • Gratis Hop-on Hof-off bus (1 dag)
  • Korting op musea
  • Korting op rondvaarten
  • Korting op excursies

Rome Tourist Card – Skip the line tickets

Dankzij de Rome Tourist Card geniet je ook van Skip the line tickets voor tal van bezienswaardigheden. Zo bespaart u kostbare tijd tijdens jouw citytrip en vermijd je lange wachtrijen.

Rome Tourist Card – Waar kopen

Je kan de Rome Tourist Card eenvoudig online bestellen. Je ontvangt de tickets & pasjes probleem loos op je smartphone. Zo heb je alle voordelen op zak tijdens je citytrip naar Rome.

Romepas – Tourist Card

Vergis je niet tussen beide pasjes, er is wel degelijk een verschil tussen beide. Met de Romepas geniet je 48 of 72 uur van Skip the line tickets voor 1 of 2 bezienswaardigheden, ontvang je korting op tal van musea, reis je gratis met het openbaar vervoer en ontvang je een gratis gids & kaart van Rome om eenvoudig je weg te vinden in deze eeuwen oude stad.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Goedkoop overnachten in Rome

Goedkoop overnachten in Rome? Ideaal voor een stedentrip naar de prachtige Italiaanse hoofdstad. Tijdens je citytrip moet je natuurlijk ook ergens overnachten. Liefst een goedkope

citytrip-rome-hoe-lang
Citytrip Rome

Rome – hoeveel dagen nodig?

Rome, één van de populairste en mooiste citytrips die je kan doen! Staat Rome nog niet op je planning? Zet deze er dan maar vlug

Klaar voor de zomer van 2024?