Citytrip Milaan

Iedereen ziet Milaan als dé belangrijkste modestad ter wereld. Een hippe stad die heel wat modeliefhebbers lokt. Maar de stad heeft veel meer te bieden dan alleen maar mode & shoppen. Plan je een citytrip naar Milaan? Hieronder geven we je alle nodige informatie voor een onvergetelijk bezoek aan de Italiaanse stad!

Reisgids Milaan nodig? Ja!

Een aanrader voor je bezoek aan Milaan is de reisgids van Time to Momo! Deze handige reisgids neemt je via handige wandelingen mee doorheen de stad. Langs de must see bezienswaardigheden.

De reisgids werd samengesteld door locals in Milaan, geven je tekst & uitleg over wat er te zien is. Maar ook leuke / hippe bars & restaurants waar je zeker eens moet stoppen!

Goedkope citytrip naar Milaan

Iedereen wil zo goedkoop mogelijk Milaan bezoeken. Hieronder enkele praktische budget tips voor je citytrip naar Milaan.

  • Milaan Pass (tijd & geld besparen)
  • Goedkope vliegtickets naar Milaan
  • Goedkoop overnachten in Milaan

Overnachten in Milaan

Tijdens je bezoek aan Milaan moet je natuurlijk ook ergens kunnen slapen. Een goed bed voor een goeie nachtrust is cruciaal om van je citytrip te kunnen genieten. Daarom hebben we enkele leuke hotels voor je geselecteerd.

Rekening houden met: prijs/kwaliteit – goeie reviews –

Bezienswaardigheden Milaan

In Milaan valt er veel te beleven en veel te doen! De belangrijkste bezienswaardigheden van de Italiaanse modestad zijn:

  • Duomo di Milano
  • Wijk Navigli
  • Shoppen (of window shopping) in Galleria Vittorio Emanuel II
  • Parco Sempione

Wanneer Milaan bezoeken – beste reistijd

Milaan bezoeken kan je eigenlijk het hele jaar door. Zowel tijdens de zomer & wintermaanden is Milaan een ideale stad om te bezoeken.

Last Minute Citytrip Milaan

Last Minute beslist om een trip naar Milaan te boeken? Hieronder enkele reisorganisaties die we aanraden voor leuke last minutes richting Milaan.

Tips voor Citytrip Milaan

hoeveel-dagen-milaan

Milaan: hoeveel dagen nodig?

Citytrippen, dat is één van onze favoriete bezigheden en/of manieren om op vakantie te gaan. Daarbij hebben we als doel om alle Europese hoofdsteden te willen bezoeken. Milaan is niet de hoofdstad van Italië. Daarvoor moet je naar Rome. Maar toch is Milaan ook de moeite waard om te bezoeken. ... Lees meer

Privacy policy | Contact - SEO dankzij SEO Force