Vakantie Tips

Goed en lekker eten in Boedapest

lekker-eten-boedapest
Goed en lekker eten in Boedapest

Staat er een citytrip naar Boedapest, de hoofdstad van Hongarije, op de planning? Dan ga je een leuke tijd tegemoet. Nog aan het twijfelen hoeveel dagen je moet uitrekken om Boedapest te bezoeken? Dat lees je in “Citytrip naar Boedapest? Hoeveel dagen heb je nodig?!“. Boedapest is niet alleen een zeer mooie stad, maar je kan er ook zeer lekker gaan eten. Tijdens ons verblijf hebben we enkele leuke restaurantjes bezocht waar we goed en lekker gegeten hebben. En die willen we zeker delen met jullie.

Klassz – betaalbaar maar toch heerlijk eten

Laat je je graag eens culinair verwennen? Dan moet je zeker eens aankloppen bij Klassz. Ook als je een wijnliefhebber bent. Naast een restaurant, kan je bij Klassz ook terecht voor een wijnwinkel. Dit betekent dan ook dat je steeds een aangepaste wijn krijgt bij je eten. Maar dit is optioneel natuurlijk. De prijs kwaliteit bij Klassz zit uitstekend. En de lekkere gerechtjes zijn elke euro waard.

BigFish seafood bistro

Hou je van vis? Dan is BigFish seafood the place to be voor jou. Je kiest namelijk zelf de (verse) vis of stelt zelf je menu samen. De vis wordt gewogen en nadien, uitstekend lekker klaargemaakt, voor jou geserveerd. Je kan ook kiezen voor foodsharing als je met enkele vrienden op stap bent. Een schitterende ervaring, die we op nog niet veel andere plaatsen gezien hebben.

Bestia

Zoals de naam je waarschijnlijk al doet vermoeden. Bij Bestia kan je terecht voor vleesgerechten. Het restaurant is recentelijk open gegaan maar daar is niets van te merken. Het totaal plaatje zit volledig goed in elkaar. De lekkere vleesgerechten worden perfect geserveerd. Je hebt als, vleesliefhebbern, zeker genoeg als je van tafel komt. Daarnaast biedt Bestia ook een leuke ervaring aan qua bediening, decoratie en de toiletten. Zeker eens proberen.

Zona

Aan de kant van “Buda” kan je ook lekker gaan eten. Daar raden we je aan om naar Zona te gaan. Een stijlvol restaurant met een betaalbare kaart. En er wordt heerlijk eten geserveerd. Een aanrader: kies voor hun burger. Een bom van smaken, die uitstekend passen, zullen je mond doen ontploffen. Op een positieve manier natuurlijk.

Er zullen ongetwijfeld nog heel veel andere lekkere restaurantjes zijn die we kunnen aanraden. Ben je zelf naar Boedapest geweest en heb je andere restaurantjes bezocht? Laat het weten in de comments. Ook als je één van bovenstaande restaurants hebt bezocht, dan horen we graag wat jij ervan vond.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:
Citytrip Boedapest Tips

Boedapest: hoeveel dagen nodig ✔️

Boedapest is één van de hoogtepunten op vlak van citytrips in Europa. Eén van de must citytrips. Alvorens je citytrip kunt plannen, moet je weten

redenen-boedapest
Citytrip Boedapest Tips

6 redenen waarom jij naar Boedapest moet!

Een citytrip naar Boedapest! Staat dit nog niet op jouw verlanglijstje? Dan moet je die er nu opzetten! Boedapest, de hoofdstad van Hongarije is echt

Citytrip Boedapest Tips

4 leuke Boedapest Restaurant Tips

Lekker gaan eten in een vreemde stad is niet altijd zo evident. Op TripAdvisor krijg je wel een goed beeld van de betere restaurants maar

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €50 extra korting p.p. Last minute

Boek voor 28/08/2023!!