Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Citytrip Athene

Een stad van wereld-formaat, een oude stad met een zeer lange geschiedenis, maar als metropool een jonge stad die nog geen 200 jaar bestaat. Athene is tevens de oudste stad van Europa, de bakermat van de Europese beschavingen en geboortestad van de democratie. En dit is nu die bijzondere mix van de stad Athene, dit maakt de stad ook zo aantrekkelijk. Heden en verleden lopen letterlijk door elkaar heen.

Hoe bijzonder is het niet om boven op de Acropolis te staan en 10 minuten later in het oude stadscentrum ‘de Plaka’ rond te struinen en koffie te drinken in een hip café waar de Atheners zich graag laten zien? Te lunchen bij het authentieke restaurant Byzantino waar u de heerlijkste Griekse gerechten kunt eten?

Shoppen in Athene is een walhalla; ook hier geldt dat traditionele winkeltjes worden afgewisseld met leuke moderne winkels. Athene is dé stad bij uitstek om bezienswaardigheden, musea en shoppen te combineren. We laten u graag kennis maken met de stad Athene.

Alles voor een onvergetelijke citytryp

Zonsondergang aan de Uluru

Tips om Citytrip Athene te bezoeken

citytrip-athene-hoeveel-dagen

Athene – hoeveel dagen nodig?

Athene, de hoofdstad van Griekenland, is niet meteen de meest populaire citytrip bestemming. Maar de Griekse hoofdstad heeft, net zoals Rome, een indrukwekkende geschiedenis. Sedert

Klaar voor de zomer van 2024?