Goedkoop parkeren luchthaven Zaventem

goedkope-parking-zaventem

Ga je binnenkort op reis met het vliegtuig? Of moet je eerder iemand gaan brengen / oppikken? Hoe dan ook. Je bent op zoek naar een veilige, snelle en goedkope parking bij de luchthaven van Zaventem? Goedkoop parkeren in Zaventem is niet altijd even eenvoudig. Daarom geven we je graag enkele tips hoe jij voortaan kan besparen op jouw parking aan de luchthaven van Zaventem.

Goedkoop parkeren aan de luchthaven | Vergelijken & besparen

Wil je zo goedkoop mogelijk parkeren aan de luchthaven van Zaventem? Dan moet je zeker de verschillende parkings met elkaar vergelijken. Of je kan dit laten doen via Parkos. Deze website vergelijkt verschillende parkings in de buurt van de luchthaven. Zowel de parking aan de luchthaven zelf (op wandelafstand) als parking waar je gebruik moet maken van een shuttledienst. Er zijn gelukkig genoeg aanbieders en verschillende parkingen waardoor jij in geen tijd (en goedkoop aan de ingang van de luchthaven staat of wordt afgezet.

Goedkoop parkeren in Zaventem – zo moet het

Zoals gezegd is het vergelijken van de verschillende parkings dé beste methode om een goedkope parking te kunnen vinden. Maar het is tevens ook belangrijk om de verschillende reviews van de parkings zelf na te lezen. Zo kan je profiteren van ervaringen van andere reizigers. Daarbij is het ook afhankelijk van wat jouw voorkeuren en vereisten zijn.

Ga je op vakantie en heb je zeker genoeg tijd om van de parking aan de luchthaven te geraken? Of ben je eerder gehaast en kom je meestal last minute toe op de luchthaven? Ken jezelf en zorg dat je op tijd op de parking bent.

Daarnaast moet niet iedereen die naar de luchthaven van Zaventem gaat, even lang op de parking staan. Zo kan je ook de parking gebruiken om iemand te gaan oppikken of af te zetten. Dit is verschillend dan wanneer jij het vliegtuig neemt en zo een langere tijd je wagen bij de luchthaven gaat achterlaten. Voor elk type reiziger is er een verschillende oplossing.

Iemand brengen met de auto

Moet je enkel iemand afzetten aan de luchthaven die zelf op reis vertrekt? Dan kan je gebruik maken van de gratis drop-off zone. De reizigers moeten daarna nog een 100m wandelen alvorens ze de luchthaven binnenstappen.

Wil je toch meer tijd hebben om afscheid te nemen? Kies dan voor P1, P2 of P3. Dit zijn de dichtste parking en ideaal voor het kort parkeren.

Meer informatie vind je op de website van Brusselsairport.

Goedkoop lang parkeren in Zaventem

Ga je zelf met het vliegtuig weg en neem je de auto om op de luchthaven te geraken? Dan raden we je zeker aan om te kiezen voor een parking iets verder van de luchthaven. Anders betaal je teveel om je auto te parkeren.

Brusselsairport werkt samen met Interparking waarbij je kan kiezen voor verschillende betaalbare oplossingen. Maar eigenlijk raden we zelf niet aan om hiervoor te kiezen.

Er zijn verschillende aanbieders zoals Parkos waarbij je nog goedkoper je auto kunt parkeren en met een shuttlebus naar de luchthaven wordt gebracht.

Wat is de goedkoopste parking in Zaventem luchthaven

Wat is nu de goedkoopste parking aan de luchthaven van Zaventem? Dat is afhankelijk van hoelang jij je wagen wenst te parkeren. Het goedkoopst is natuurlijk om geen parking te betalen en je te laten voeren naar de luchthaven.

Is dat geen optie? Vergelijk dan de verschillende parkings met elkaar om zo de goedkoopste parking te vinden.

Alternatieven voor de parking Zaventem

Natuurlijk heb je ook nog enkele alternatieven zodat je geen parking moet hebben in de luchthaven van Zaventem. Niet alle alternatieven zijn even interessant. Bekijk zelf wat er voor jou het interessantste is.

  • Neem de trein naar de luchthaven
  • Ga met de bus naar de luchthaven
  • Laat je voeren naar de luchthaven
  • Neem een taxi naar de luchthaven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *