Beste reisgids voor Parijs (incl gratis app)

Een reisgids van Parijs is een must wanneer je een bezoekje plant aan de Franse hoofdstad. Het is één van de elementaire must-haves voor jouw citrip naar Parijs. Enkele andere zaken zijn ook nog een goedkoop hotel, voordelig in Parijs geraken en weten hoeveel dagen je nodig hebt om Parijs te bezoeken.
De Franse hoofdstad heeft heel wat te bieden en een handige reisgids komt zeker van pas. Maak gebruik van praktische wandelroutes, die je langs de populaire bezienswaardigheden leidt, gezellige restaurantjes en hippe bars laat ontdekken. Kortom: de ideale compagnon voor jouw weekendje Parijs!

reisgids parijs
 • Voordelig
 • Duidelijke & praktische wandelingen
 • De verbinding tussen de bezienswaardigheden van Parijs
 • Ontdek de geheime plekjes van Parijs
 • Gecombineerd met een handige app

Een reisgids is dé ideale manier om je voor te bereiden op een citytrip naar Parijs. Zo kan je op voorhand al je gewenste stops bepalen.

Dé reisgids Parijs kopen

Als je op zoek bent naar een reisgids voor je trip naar Parijs, dan zijn er duizenden alternatieven. Soms is het moeilijk om het bos door de bomen te zien. Wat is nu de beste reisgids? Is een gratis reisgids de moeite? Koop ik de reisgids online bij Bol.com of eerder bij de Standaard Boekhandel? Allemaal vragen waar je graag mee verder helpen.

Tip: Koop de reisgids van Time to Momo

Dé beste reisgids om Parijs bezoeken

Iedereen heeft natuurlijk zijn/haar voorkeuren wat betreft boeken, reisgidsen, … Maar één van de beste (en voor ons dé beste) reisgidsen die je kan vinden, is de reisgids van Time to Momo. Een Nederlandstalige reisgids, samengesteld door locals, die je op een praktische manier steden laat ontdekken via handige wandelingen…

De voordelen van Time to Momo Parijs

 • 6 handige wandelroutes: Parijs wordt opgedeeld in enkele regio’s en wandelingen die je langs alle populaire bezienswaardigheden leidt)
 • Highlights & local lifestyle tips (met uitleg)
 • Gratis kaart app (zodat je je weg niet kwijt geraakt – die ook offline werkt)
 • Uitneembare plattegrond van de stad
 • Aanbevolen leuke restaurantjes & hippe bars (nog nooit spijt gehad om één van de voorgestelde restaurantjes te bezoeken)
 • Ontdek de stad als een echte local
 • Toont enkele geheime plekjes van Parijs
 • De ideale voorbereiding voor je trip naar Parijs

Kortom, de Time to Momo reisgids voor Parijs heeft alles wat een goede reisgids nodig heeft. Daarom zijn wij ook zo’n fan van de Time to Momo reisgidsen.

En het goede nieuws is dat je de Time to Momo Parijs reisgids zowel online als in de winkel kan kopen!

Reisgids Time to Momo Parijs + gratis app

Voor ons is de Time to Momo reisgids van Parijs dé beste reisgids die je maar kan gebruiken. De reisgids is samengesteld met locals, verbindt de bekende en minder bekende bezienswaardigheden met elkaar via praktische wandelroutes. Geeft aanbevelingen voor leuke restaurantjes, hippe bars, en dingen die je zeker moet doen in Parijs!

Daarnaast kan je ook gratis gebruik maken van de Time to Momo app. Zo verlies je nooit meer je weg in de stad.

Alternatieve reisgidsen Parijs

Toch eerder op zoek naar een andere reisgids om Parijs te gaan ontdekken? Gelukkig zijn er ook nog andere (populaire) reisgidsen. Hieronder hebben we er enkele opgelijst waarmee jij ook zeker Parijs kan gaan ontdekken.

 • De Groene Reisgids Parijs: De Groen Reisgids gemaakt door Michelin is een leuke compacte gids met informatie over de belangrijkste hoogtepunten.
 • Capitool Parijs: Een luxe reisgids vol van informatie en illustraties van Parijs.
 • National Geographic Parijs: een exclusieve gids met sublieme foto’s gemaakt door de experten van National Geographic.
 • Michelin in the pocket Parijs: een compacte versie van De Groene Reisgids inclusief kaart, gids en 4 leuke wandelroutes
 • Trotter Parijs: ontdek het echte verhaal achter de populaire bezienswaardigheden. En ontdek de verborgen parels.

Gratis reisgids voor Parijs

Ben je op zoek naar een gratis reisgids voor je bezoek aan Parijs? Er zijn heel wat websites die gratis reisgidsen aanbieden. Hieronder hebben we enkele van die websites opgelijst.

 • Google Trips: gratis app van Google waarmee je in geen tijd je reis doorheen Parijs kunt plannen.
 • Tripadvisor: een reisgids die je eigen mee MOET hebben als je naar Parijs gaat. Download de app op je smartphone. Dankzij Tripadvisor heb je toegang to alle restaurants, bezienswaardigheden, activiteiten, … met de oprechte reviews van andere reizigers.
 • Booking.com: boek je jouw vakantie via Booking.com? Dan ontvang je ook van hen een gratis reisgids met praktische tips, bezienswaardigheden en zaken die je moet weten alvorens je naar Parijs vertrekt.

Audio gidsen voor Parijs

Audiogidsen is ook een interessante manier om een stad te leren kennen. Geen gedoe meer om lange omschrijvingen en informatie te lezen over een bepaalde bezienswaardigheid. Maar dankzij een audiogids kom jij alles te weten over een bepaalde stad door gewoon te luisteren.

Het is net alsof je je eigen privé gids mee hebt. Zo handig!

Conclusie: De beste Reisgids voor Parijs is

reisgids parijs
 • Duidelijke & praktische wandelingen
 • Ontdek ook de geheime plekjes van Parijs
 • Gecombineerd met een app

Koop de Time to Momo reisgids

Waarom een reisgids een must is!

Een bezoek aan een nieuwe / onbekende stad kan nogal chaotisch zijn. Er is veel te doen en veel bezienswaardigheden, maar eigenlijk weet je niet waar te beginnen. Een reisgids is jouw persoonlijke gids doorheen de stad. Hij geeft je tekst en uitleg over de verschillende bezienswaardigheden.

Bovendien geeft de juiste reisgids ook tal aanbevelingen qua restaurantjes, gezellige bars. Dé beste reisgids wordt steeds samengesteld door locals. Zij weten als geen andere dé beste plekjes en geheime plekjes van de stad te vinden.

Daarom is een reisgids Parijs van onschatbare waarde voor jouw citytrip naar de Franse hoofdstad.

Ook interessant...

Parijs met kinderen

Parijs, de stad van de liefde en licht, is niet alleen een romantische bestemming voor volwassenen. Het biedt ook een schat aan activiteiten en attracties die perfect zijn voor gezinnen met kinderen. Van fascinerende musea tot avontuurlijke speeltuinen, er is voor ieder wat wils. In dit artikel nemen we je mee langs enkele van de ...

Lees meer

Parijs en Disneyland Parijs combineren

Ervaar de ultieme combinatie van stadsleven en magie door een bezoek aan Parijs te combineren met een dagje Disneyland Paris. Van de historische monumenten en het culinaire erfgoed van Parijs tot de betoverende sprookjeswereld van Disneyland, deze combinatie biedt voor ieder wat wils. Hoe kom je van Parijs naar Disneyland Paris? Het reizen van Parijs ...

Lees meer

Weekendje weg naar Parijs

Parijs, de stad van de liefde en de Eiffeltoren, is een populaire bestemming voor een weekendje weg. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en bruisende sfeer trekt Parijs jaarlijks miljoenen toeristen aan. Wil je binnenkort de Franse hoofdstad ook gaan ontdekken? HIeronder enkele handige / leuke tips om zoveel mogelijk uit je weekendje weg Parijs ...

Lees meer

Goedkoop tanken in Frankrijk

Ga je met de auto op vakantie naar Frankrijk? Of moet je Frankrijk doorkruisen opweg naar Spanje of Italië? Als je in Frankrijk moet tanken, dan wil je steeds zo weinig mogelijk moeten betalen. Daarom geven we je verschillende tips zodat jij goedkoop kunt tanken in Frankrijk Goedkoop tanken in Frankrijk – algemene tips – ...

Lees meer

citytrips frankrijk

Citytrips Frankrijk – deze steden moet je zien!

Een citytrip naar Frankrijk? Frankrijk is het hele jaar door een prachtig vakantieland. Een romantische weekendje weg naar Parijs of eerder richting het zonnige zuiden? Frankrijk heeft verschillende zalige citytrip bestemmingen. De citytrips zijn bereikbaar met de auto of met de trein. Booking.com Romantisch weekendje weg naar Parijs Paris, de stad van de liefde, cultuur ...

Lees meer

Kaart van Parijs

Parijs is een prachtige maar grote stad. Een kaart van Parijs komt dus zeker van pas als je de Franse hoofdstad wil bezoeken. Oriënteer je op de plattegrond van Parijs & ontdek waar de vele bezienswaardigheden zich bevinden. Parijs is een prachtige stad met veel straatjes & dingen om te doen. Daarom mag/kan een kaart ...

Lees meer

Privacy policy | Contact - SEO dankzij SEO Force