Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

3 x Bijzonder overnachten in Lapland

Ga je op vakantie naar Lapland en ben je op zoek naar enkele bijzondere overnachtingen? We hebben 5 leuke manieren om bijzonder te overnachten in Lapland. Ben jij klaar voor een avontuurlijke of zeer bijzondere overnachting?

Overnachten in het ijshotel

Een unieke ervaring is overnachten in het Ijshotel Snow Village in Lapland. Slaap in een ijskamer met temperaturen tussen de -2 en -5 graden.

Ontdek meer over Snow Village in Lapland >

Glazen Iglo’s en het Noorderlicht bekijken

In het Kakslauttanen Arctic Resort kan je overnachten in een glazen iglo. Hierdoor slaap je als het ware onder een blote hemel. Heb je het geluk en kan je tijdens je overnachten genieten van het mooiste natuurlijke schouwspel: het Noorderlicht.

Glass Village

Een alternatief voor de glazen iglo’s is Glass Village. Overnacht ook onder een blote/glazen hemel. Breng je avond/overnachting door in een luxe kamer met goedgevulde koelkast, sauna, … en met wat geluk ook zicht op het Noorderlicht.

Bijzonder overnachten in Lapland

Een vakantie in Lapland staat sowieso gelijk aan een zeer unieke ervaring. Probeer zoveel mogelijk van je verblijf te profiteren en ook bijzondere zaken te doen. Bvb door te overnachten in één van deze bijzondere plaatsen. Maar er zijn nog heel wat andere mogelijkheden.

  • Plan een husky wandeltocht
  • Kruip zelf achter de sneeuwscooter en laat de adrenaline maar komen
  • Of wat dacht je van het traditionele ijsvissen?

Kortom Lapland is gewoon een bijzondere vakantiebestemming.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Klaar voor de zomer van 2024?