Goedkope hotels in Londen (Centrum van Londen) – Tips

Dat Londen gewoon fantastisch is moeten we je waarschijnlijk niet meer vertellen. Het aantal mensen die jaarlijks afreizen om Londen te gaan bezoeken is enorm. En het aantal mensen die jaarlijks terugkeren om Londen nog eens te bezoeken is ook groot! Dus die moeite zullen we je besparen :-). Waar we je nu graag mee willen helpen is het vinden van goedkope hotels om Londen te gaan bezoeken. Dankzij onderstaande tips boek jij een goedkoop verblijf om te gaan genieten in het centrum van Londen.

Aangezien er jaarlijks zoveel mensen naar Londen trekken, zijn er ook heel wat accomodaties, hotels, b&b’s, appartementen en hostels beschikbaar waar je kan overnachten. Kies een goedkoop hotel in het centrum van Londen!

Goedkope hotels in Londen? Denk ook eens aan hostels & appartementen

Als je naar Londen gaat, dan kijk je veelal direct naar hotels om te overnachten. Maar er zijn ook enkele handige alternatieven waar je misschien nog niet aan gedacht hebt. Het kan voordeliger zijn om te overnachten in een hostel of in een appartement (als je bijvoorbeeld met vrienden en/of familie op reis gaat).

Zoek naar deals in Londen

Je hoeft niet altijd te kijken naar de goedkoopste hotels. Maar het is ook interessant om de verschillende deals te bekijken. Zo kan je misschien een duurder hotel tegen een fractie van de prijs boeken. Hieronder hebben we enkele deals verzameld om te overnachten in het centrum van LondenTips om een goedkoop hotel te vinden in Londen

Dankzij deze tips vind je in geen tijd een geschikt hotel voor tijdens je verblijf in Londen.

Gebruik de filters van Booking.com goed! Als wij een citytrip boeken dan is Booking.com één van de eerste plaatsen waar we kijken. Maar het is belangrijk om gericht te gaan zoeken. Naast de prijs zijn de reviews van andere reizigers ook enorm belangrijk. Het hotel kan soms ook té goedkoop zijn doordat het ver buiten de stad gelegen is, er schimmel aan de muren hangt, … Volgende filters moet je dan ook zeker gebruiken als je een hotel zoekt:

  • Beoordeling: Erg goed 8+ & Fantastisch 9+
  • Locatiescore: Erg goede locatie 8+ & Uitstekende locatie 9+
  • Prijs: €0 – €50 per nacht & €50 – €100 per nacht

Dankzij deze filters vind je direct de beste prijs/kwaliteit hotels in Londen. Ontdek direct de beste prijs/kwalteit hotels in Londen.

Boek een hotel met gratis annulatie! Ook al ben je zeker van je hotel en de periode wanneer je gaat. Toch is het beter om een hotel te kiezen waarbij je kan terugvallen op gratis annulatie. Dit heeft enkele voordelen. Als je lang op voorhand hebt geboekt, dan kan je, indien je later een interessanter hotel gevonden hebt, kosteloos annuleren en opnieuw boeken. Mocht er daarnaast iets gebeuren waardoor je niet naar Londen kan gaan, dan hoef je ook niets te betalen voor je hotel.

Ontbijten in het hotel of niet? In sommige hotels is ontbijt niet inbegrepen in de kamerprijs. En dan kan de prijs van een ontbijt nogal snel oplopen. Soms zo veel dat het interessanter is om in de stad zelf te gaan ontbijten. Of dat het interessanter wordt om als een local in de stad te logeren. Lees dan zeker volgende tip.

Verblijf al een local in Londen. Het ultieme gevoel van een citytrip is om als een local in de stad te logeren. Boek dan een voordelig appartement waardoor je zelf kan instaan om te koken en voor je ontbijt. Ga naar de supermarkt in je buurt (controleer op voorhand waar de supermarkten gelegen zijn) en koop zelf wat je nodig hebt.

Verblijf in het centrum van Londen of niet? Een hotelovernachting in het centrum van Londen kan duur zijn. Maar alvorens je een echte vergelijking kan maken met een goedkoper hotel buiten het centrum, is het belangrijk dat je alles vergelijkt. Als je buiten het centrum gaat logeren dan moet je ook steeds in het centrum van Londen geraken. Dit zorgt er dan voor dat je extra budget moet rekenen voor de metro, bus of trein.

Budget hotels in Londen

Volgende hotels zijn de ideale hotels om te overnachten in Londen:

  • The Z Hotel Shoreditch
  • Dingley Place
  • YHA London St Pancras

Beste periode voor goedkope hotels in Londen

Als je op zoek bent naar een goedkoop hotel, dan zijn er enkele vuistregels waar je rekening mee moet houden.

Boek zo vroeg mogelijk: een algemene regel (niet alleen voor Londen, maar ook voor andere steden). Boek je vakantie zo vroeg mogelijk of zo lang mogelijk op voorhand. Hiermee kan je heel wat euro’s besparen op je hotel en op je vervoer naar de Britse hoofdstad.

Bezoek Londen in mei: de maand mei wordt gezien als dé goedkoopste maand om Londen te gaan bezoeken. Daarnaast is de lente ook het ook een ideaal moment om Londen te verkennen en ontdekken.

Vermijdt de kerstperiode: wil je een goedkoop hotel vinden in Londen? Dan moet je de kerstperiode vermijden. Londen is namelijk een zeer populaire bestemming tijdens de kerstperiode voor zijn kerstmarkten. Een overnachting tijdens deze periode zal je nogal duur komen te staan.

Veelgestelde vragen voor goedkope hotels in Londen

Regelmatig krijgen we vragen van onze bezoekers over hotels in Londen. Hieronder hebben we de vragen verzameld en beantwoord zodat iedereen hiervan kan profiteren.

Zijn hotels buiten Londen centrum voordeliger?

De hotels die vlak buiten Londen liggen zijn vaak iets goedkoper dan de hotels in het centrum van de stad. Maar als je daar logeert, dan moet je steeds het openbaar vervoer nemen om de stad te gaan bezoeken. Hierdoor kan je heel wat tijd verliezen. En moet je ook nog bijbetalen voor het openbaar vervoer.

Waarom kies ik beter niet voor het goedkoopste hotel?

Het goedkoopste hotel staat vaak gelijk als het hotel met het minste comfort, hygiëne, locatie, … We streven er zelf naar om goedkope hotels aan te bieden maar toch steeds met goede reviews en ervaringen van andere reizigers. Alvorens je een hotel, b&b, appartement of hostel boekt, lees dan zeker de reviews van andere reizigers.

Waarom moet ik een hotel met gratis annulatie kiezen?

Tijdens je zoektocht naar een goedkoop hotel kom je steeds enkele interessante aanbiedingen tegen. Als je een hotel gevonden hebt waar je graag wil logeren, dan raden we je aan om deze snel te boeken (als er gratis annulatie beschikbaar is). Hierdoor kan je later, als je een voordeliger alternatief gevonden hebt of als je reis niet doorgaat, kosteloos het hotel annuleren. Anders zou het wel eens een zeer duur hotel kunnen worden.

Goedkoop hotel of goedkoop appartement?

De meeste mensen die een citytrip plannen bekijken de verschillende hotelmogelijkheden. Maar vaak vergeten ze ook dat een appartement een goedkoop of goedkoper alternatief kan zijn dan een hotel. In een appartement moet je zelf instaan voor je ontbijt, maar heb je wel de mogelijkheden om te koken. Dit zorgt ervoor dat je niet elke avond op restaurant moet gaan. Een appartement in plaats van een goedkoop hotel is dus zeker te overwegen!

 

Ook interessant...

Londen met kinderen

Londen met kinderen: een avontuurlijke citytrip Londen is een bruisende metropool vol geschiedenis, cultuur en avontuur, en dat geldt ook voor de jongste bezoekers. Een citytrip naar Londen met kinderen biedt een overvloed aan activiteiten en bezienswaardigheden die zowel boeiend als leuk zijn. Van fascinerende musea en koninklijke parken tot spannende attracties, Londen heeft alles ...

Lees meer

Met de trein naar Londen – tips

Staat een bezoekje aan het mooie Londen op de agenda? Ideaal, want Londen is een prachtige stad! Eén van de beste manieren is om met de trein naar Londen te gaan. In zo’n 2 uur sta je van Brussel-Zuid in de Engelse hoofdstad. We raden het zeker aan. Ontdek hieronder alles wat je moet weten ...

Lees meer

reisgids-londen

Beste reisgids Londen

Een reisgids voor Londen, de Engelse hoofdstad is zeker een aanrader om bij je te hebben. Het brengt je langs de leukste restaurantjes, de beste musea en ook langs enkele geheime plekjes die niet iedereen weet. Maar het zorgt er vooral voor dat je je weg niet verliest in deze grote stad! Maar wat is ...

Lees meer

goedkoop-naar-londen

Goedkoop naar Londen

Een reisje aan het plannen richting het mooie Londen? We wouden dat we meekonden. Londen is gewoon een zalige stad om in te vertoeven, maar toegegeven, zeker als je op een goedkope manier in de Engelse hoofdstad geraakt. Wij hebben enkele praktische tips hoe jij goedkoop naar Londen kan! Ontdek Beste reisgids voor Londen We raden ...

Lees meer

goedkope-hotels-londen

Goedkope hotels in Londen (Centrum van Londen) – Tips

Dat Londen gewoon fantastisch is moeten we je waarschijnlijk niet meer vertellen. Het aantal mensen die jaarlijks afreizen om Londen te gaan bezoeken is enorm. En het aantal mensen die jaarlijks terugkeren om Londen nog eens te bezoeken is ook groot! Dus die moeite zullen we je besparen :-). Waar we je nu graag mee ...

Lees meer

citytrip-londen-hoeveel-dagen

Londen – Hoeveel dagen nodig?

Voor velen misschien wel dé meest ideale citytrip: een stedentrip naar Londen. Dé hoofdstad van Engeland is één van de meest geboekte citytrips van de Belgen en Nederlander. En terecht. Want Londen heeft heel wat te bieden en dit op slechts 2u sta je in het centrum van deze mooie stad. Maar hoeveel dagen moet ...

Lees meer

Privacy policy | Contact - SEO dankzij SEO Force