Kopenhagen: hoeveel dagen nodig?

De Deense hoofdstad Kopenhagen is misschien niet de meest populaire citytrip. Zo gaat bijna iedereen liever eerst eens naar Barcelona, Rome en Londen. Maar Kopenhagen is toch ook wel een pareltje. Een stad vol kleur en met de bijnaam “Deense hoofdstad van het design”. Met andere woorden, de stad heeft heel wat te bieden op vlak van kunst en architectuur. Je kan hier zeker enkele dagen vertoeven zonder je te vervelen. Maar hoeveel dagen heb je nodig om Kopenhagen te bezoeken?

Stedentrip naar Kopenhagen – hoeveel dagen heb je nodig?

Om een goed beeld te krijgen van de stad raden we je aan om 3 à 4 volle dagen door te brengen in de stad. Je zult je geen moment vervelen. Je bevindt je in één van de groenste steden ter wereld. De fiets is één van de belangrijkste manieren om je te verplaatsen in de stad.

Vergeet deze handige reisgids niet (inclusief wandelroutes)…

Tijdens onze citytrip in Kopenhagen maakten we gebruik van deze handige stedengids. De ideale reisgids om het maximale uit je citytrip te halen dankzij de duidelijke wandelroutes, aanbevelingen om te bezoeken, te gaan eten en zoveel meer. Zeker de moeite om te gebruiken als je Kopenhagen gaat bezoeken.

Waar ligt Kopenhagen?

Denemarken is het meest zuidelijk gelegen land van de Noordse landen en in het zuiden van Noorwegen en zuidwesten van Zweden. De hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen, ligt aan de oostkust van het eiland Seeland. Kopenhagen ligt op zo’n 650km van de Zweedse hoofdstad Stockholm, op zo’n 350km van het Duitse Hamburg en op zo’n 600km van het Noorse Oslo.

Vanaf Brussel mag je rekenen op zo’n 920km om de Deense hoofdstad te bereiken.

Leestip: Goedkope overnachten in Kopenhagen

Tip: Boek één van deze hotels met gratis annulatie. Neem geen risico. En boek tegen een geweldige prijs.

Reizen naar Kopenhagen?

Er zijn verschillende manieren om in Kopenhagen te geraken. We raden iedereen aan om het vliegtuig te nemen. In zo’n kleine 1uur en 30 minuten sta je op het vliegveld van Kopenhagen.

Maak je echter een roadtrip door Europa en kan de auto ook zeker een goed alternatief zijn.

Ook interessant...

Goedkoop overnachten in Kopenhagen

Maak je een stedentrip richting het mooie Deense Kopenhagen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar manieren om goedkoop te overnachten in Kopenhagen. We helpen je graag op weg en zetten enkele handige tips & hotels voor jouw op een rijtje. Zo hoef je geen zoektocht te beginnen tussen de honderden / duizenden hotels in Kopenhagen. ...

Lees meer

Kopenhagen: hoeveel dagen nodig?

De Deense hoofdstad Kopenhagen is misschien niet de meest populaire citytrip. Zo gaat bijna iedereen liever eerst eens naar Barcelona, Rome en Londen. Maar Kopenhagen is toch ook wel een pareltje. Een stad vol kleur en met de bijnaam “Deense hoofdstad van het design”. Met andere woorden, de stad heeft heel wat te bieden op ...

Lees meer

Privacy policy | Contact - SEO dankzij SEO Force