Vakantie Tips

Kopenhagen

Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken en heeft veel te bieden voor reizigers. Of je nu een fan bent van prachtige kunst, cultuur en architectuur of liever op zoek gaat naar lekker eten in lokale restaurants, Kopenhagen is de perfecte bestemming voor jouw volgende citytrip. In dit blog nemen we je mee door de beste periode om te bezoeken, goedkope mogelijkheden om erheen te reizen en wat je allemaal kunt doen tijdens je verblijf in Kopenhagen.

Beste Periode voor een citytrip naar Kopenhagen

Kopenhagen kan het hele jaar door bezocht worden, maar de beste tijd om te gaan hangt af van wat voor type reiziger je bent. Als je op zoek bent naar rustige straten en mooie wandelingen, dan is november tot april de perfecte tijd om te bezoeken. De stad wordt dan bedekt met sneeuw en mist, waardoor het eindigheid voelt als je door de smalle straatjes loopt. Maar als je liever de zonnige kant opgaat, raden we aan om tussen mei en september te gaan wanneer het gemiddeld 20 graden Celsius is buiten. Het weer kan echter ook in die periode nog erg veranderen – houd daarom altijd regencape’s bij de hand!

Goedkope Citytrip Naar Kopenhagen

Kopenhagen kan soms duur zijn als je geld wilt besparen; maar dat hoeft niet altijd zo te zijn! Er zijn verschillende manieren waarop je geld kunt besparen bij het plannen van een citytrip naar Kopenhagen. Eerst en vooral moet u er rekening mee houden dat openbaar vervoer in Kopenhagen gratis is voor kinderen onder 12 jaar oud. Daarnaast kun je ook overwegen om accommodaties buitengebied van het centrum te boeken; hier betaal je vaak minder voor hotels of Airbnb’s vergeleken met centraal gelegene accommodaties. Verder raden we aan om online tickets te boekendie toegang biedentot musea of andere attracties in Kopenhagen – hierdoor benutje alle mogelijkhedensefficiënt en betaalje minder!

Bezienswaardigheden Kopenhagen

Van cultuur tot entertainment – er valt genoeg te doene tijdens eenvakantie in Kopenhagen! Er zijn vele interessante musea die u kunt bezoekenzodat u meer over de stad leert terwijl u geniet van cultureel entertainment. Als u liever activiteitendoenstoepast op uw trip, radendewee aanomte gaanvissenaande havenofeen dagtochtmetde bootnaarde talrijke strandeneilandennabijKopenhagen. Verder kan men ook genietenvaneengoedkoopontbijtinlokalerestaurantsomdaarnaopteexplorerenin winkelcentraalsTivoli Gardens–eenvan deoudsteamusementparkenter wereldgelegenaanking Gert VwegvanhetStadhuisplein!

Ga op citytrip naar Kopenhagen

Met al haar romantische straatjes, historische bezienswaardigheden en unieke cultuurervaring – biedt Kopenhangen  alles wat u zoekt.

Zonsondergang aan de Uluru

Tips om Kopenhagen te bezoeken

Goedkoop overnachten in Kopenhagen

Maak je een stedentrip richting het mooie Deense Kopenhagen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar manieren om goedkoop te overnachten in Kopenhagen. We helpen je

Kopenhagen: hoeveel dagen nodig?

De Deense hoofdstad Kopenhagen is misschien niet de meest populaire citytrip. Zo gaat bijna iedereen liever eerst eens naar Barcelona, Rome en Londen. Maar Kopenhagen

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2023