Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

PROMO: Cruise met 2de persoon gratis

Op zoek naar de promotie voor cruises waarbij de 2de persoon gratis meereist? Regelmatig bieden reisorganisaties zoals Sunweb maar ook cruisemaatschappijen MSC Cruises hele promoties aan waarbij de 2e persoon gratis meereist.

Cruise 2de persoon gratis

Deze promotie is niet altijd geldig. Ontdek hieronder direct of je op dit moment kunt profiteren van deze of een gelijkaardige aanbieding. Zo kunnen jullie binnenkort voordelig op cruisevakantie vertrekken:

Geniet 2 keer maar betaal slecht 1 keer

Regelmatig komt de promotie 2e persoon gratis terug en dit op verschillende reizen/cruises. Geniet zo met 2 personen van de vele voordelen van een cruise vakantie. Je betaalt slechts voor één persoon.

2e persoon aan 50% korting

Een andere populaire korting is 2e persoon aan 50% korting. Deze promotie komt frequenter voor dan de 2e persoon gratis. Maar zeker ook de moeite waard om jouw volgende cruise vakantie te boeken.

Andere populaire promoties voor cruises

Net zoals bij andere type vakanties kan je voor cruise vakanties ook doorheen het jaar profiteren van mooie kortingen en aanbiedingen. Denk maar aan vroegboekkortingen, last minute deals, … Hieronder hebben we nog andere aanbiedingen die regelmatig terugkomen voor je uitgezocht. Zo kan jij hopelijk jouw cruise vakantie met een gelijkaardige korting boeken.

  • Cruise met kinderen gratis
  • 2e persoon aan 50% korting
  • 250 EUR – 750 EUR gratis boordtegoed

Sunweb cruise aanbiedingen

Als we één partij mogen aanraden om jouw volgende cruise vakantie mee te boeken, dan is het Sunweb. Dankzij hun ruim aanbod aan cruise vakanties met heel veel verschillende bestemmingen en mooie aanbiedingen zit je zeker goed bij Sunweb!

Ook interessant

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Cruises vanuit België

Genieten van een prachtige cruise en starten vanuit België? Cruises vanuit België zijn populair onder de Belgen. De eenvoudig om vanuit eigen land op vakantie

Sunweb cruises

Sunweb biedt naast ook vliegvakanties en autovakanties ook cruise vakanties aan. Via Sunweb kan je de cruises vakanties boeken van bij de grootste rederijen. Een

riviercruise
Cruise

Populaire riviercruises in Europa!

Laat je meenemen doorheen het centrum van Europa langs de mooiste landschappen en prachtige steden met veel cultuur en geschiedenis. Kom tot rust en geniet

Klaar voor de zomer van 2024?