Leuke citytrips dichtbij

Een weekendje weg hoeft niet ver te zijn. Er zijn heel wat leuke citytrips dichtbij huis waar je ook kan genieten. Citytrips die vlot bereikbaar zijn met de trein en/of met de auto waar ook veel te beleven valt.

Zowel in binnen- als buitenland zijn er tal van leuke stedentrips die je kan bezoeken. Hieronder enkele leuke citytrips die je kan bezoeken met de trein of met je eigen auto…

Leuke citytrips in België

Je hoeft niet ver te gaan om een leuk weekendje weg te hebben. Zelfs in België zijn er enkele leuke steden die de moeite waard zijn.

citytrip antwerpen

Antwerpen

De stad aan de Schelde biedt je een ideale combinatie aan historische & moderne architectuur, leuke club & bars en veel shopping plezier!

citytrip brugge

Brugge

Brugge - die scone! Gezellig pittoreske stad met een blijvende Middeleeuwse geschiedenis. Wandel door de straatjes en langs de mooie reitjes van Brugge

Hasselt

Laat je betoveren door de (vaak ongekende) pareltjes van de Limburgse hoofdstad.
Gun jezelf wat tijd om echt te genieten van het mooie Hasselt.

Leuke citytrips in Nederland

Nederland heeft ook heel wat leuke steden die een bezoekje waard zijn:

citytrip amsterdam

Amsterdam

Eén van de hipste steden van Europe zo dichtbij! Ideaal om lekker te gaan winkelen of een rondvaart te plannen op de grachten. Maar maak ook wat tijd voor cultuur! Amsterdam heeft iedereen iets te bieden.

Maastricht

Hippe design winkels, gezellige pleinen en uitgestrekte wijngaarden. De ideale bestemming voor een weekendje weg.

citytrip rotterdam

Rotterdam

Naast Amsterdam is Rotterdom hét shopping paradijs van Nederland. Naast de stoere haven vind je ook tal van culturen. Heerlijk rondtoeven in Rotterdam? Doen!

Utrecht

In Utrecht ga je je nooit vervelen. Deze levendige stad heeft enkele hippe bars en leuke restaurantjes.

Leuke citytrips in Frankrijk

La douce France, het ideale vakantieland voor een zomervakantie. Maar ook prachtige steden die je doen watertanden…

citytrip parijs

Parijs

De stad van de liefde. Parijs heeft ontzettend veel te bieden en is dé ideale dichtbij citytrip. Waarom je naar Parijs moet? Voor de Franse keuken, de vele shopping mogelijkheden, architecturale pareltjes, ...

Reims

Reims, een oude stad met een ruime geschiedenis die teruggaat to aan de Romeinse tijd. Laat je betoveren door deze interessante stad.
Ideaal voor een weekendje weg.

citytrip lyon

Lyon

Mooi weer, typisch Frans & lekker eten. Dat staat allemaal synoniem voor Lyon. Een must in de Provence om te gaan bezoeken. Een stad met veel cultuur & geschiedenis.

Rijsel

Metz

Straatsburg

Leuke citytrips in Duitsland

De Duitse steden mogen zeker niet ontbreken op ons lijstje van leukste citytrips dichtbij huis.

Keulen

Aken

Andere leuke citytrips dichtbij

Waarom een citytrip dichtbij de moeite is?

Een leuke citytrip dichtbij boeken is steeds de moeite waard. Je geraakt op korte termijn met de auto of in geen tijd met de trein of bus. Een groot voordeel ten opzichte van de andere citytrips waarbij je het vliegtuig moet nemen.

Een weekendje weg moet niet ver weg te zijn. Van zodra je niet meer thuis bent, kan je het gevoel krijgen van een echt weekendje weg. Of dit nu naar New York is of naar Amsterdam. 

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.