Vakantie Tips

Vakantiehuizen Ardennen met zwembad of jacuzzi

2020 is een jaar om snel te vergeten! De Corona pandemie heeft ervoor gezorgd dat onze korte termijn uitzichten op vakantie helemaal veranderd zijn. Meer en meer Belgen kiezen voor een vakantie in eigen land. Vakantiehuizen in de Ardennen (met zwembad of jacuzzi) zijn hierdoor enorm populair geworden.

Vakantiehuisjes in de Ardennen – populaire regio’s

Wil jij ook een vakantiehuisje boeken & je vakantie doorbrengen in de Belgische Ardennen? Je verwacht het niet misschien niet maar er valt vanalles te beleven. Je zult verrast zijn van wat de Ardennen allemaal te bieden heeft.

Leestip: Bezienswaardigheden in de Ardennen

Vakantiehuisjes in La Roche en Ardenne

Eén van de populairste stadjes in onze Ardennen is La Roche en Ardenne. Deze vakantiebestemming gelegen in de provincie Luxemburg & ligt aan de oever van de Ourthe.

Vakantiehuisjes in La Roche en Ardenne

Vakantiehuisjes in Durbuy

Durbuy is het kleinste stadje van België. Met slechts 11.000 inwoner is het vooral bekend voor de toeristen. Ook het Durbuy Adventure Valley zorgt ervoor dat Durbuy heel wat aandacht krijgt.

Vakantiehuisjes in Durbuy

  • Belvilla
  • Interhome

Vakantiehuisjes in Dinant

Gelegen aan de Maas kan je het stadje Dinant terugvinden. Eén van de leukste steden van de provincie Namen. Daarnaast zorgde Adolphe Sax ook voor de nodige bekendheid van Dinant. Een bezoekje aan zijn huis & de adbij van leffe zijn zeker de moeite waard!

Vakantiehuisjes in Dinant

Vakantiehuisjes Ardennen met zwembad of jacuzzi

Wil je ook de nodige luxe hebben in jouw vakantiehuisje? Er zijn heel wat vakantiehuisjes te vinden die beschikken over een privé zwembad of privé jacuzzi.

Zo kan je in alle rust & samen met je reisgezelschap genieten van de nodige luxe & voorzieningen.

> Ontdek de vakantiehuisjes in de Ardennen met zwembad
> Ontdek de vakantiehuisjes in de Ardennen met jacuzzi

Waar vakantiehuisjes boeken

Er zijn heel wat websites die vakantiehuisjes aanbieden in de Ardennen. Onze voorkeur gaat uit naar Belvilla & Interhome. Deze twee betrouwbare websites hebben een ruim aanbod aan vakantiehuisjes & bieden je de nodige garanties / reviews & zijn duidelijk over de gevraagde prijzen.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Citytrips / bestemmingen vanuit Oostende

België kent naast Brussels Airport (Zaventem) en Brussels South (Charleroi) ook nog een derde luchthaven, namelijk de luchthaven van Oostende. Vanuit de West-Vlaamse badplaats vertrekken

Beste tours van Brugge

In Brugge valt er heel wat te beleven. De stad heeft een zeer ruime geschiedenis en leuke plekjes om te ontdekken. Plan je bezoek aan

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2023