Vakantie Tips

Mooiste plekjes in de Ardennen

De Ardennen is een populaire bestemming voor vakanties, weekendje weg of voor een daguitstap. Er valt dan ook veel te beleven. Ben je op zoek naar de mooiste plekjes in de Ardennen? Lees dan zeker verder.

De mooiste plekjes van de Ardennen

Als naar de Ardennen gaat, dan raden we je aan zeker een bezoekje te brengen aan onderstaande mooie plekjes. Je zult versteld staan van al hun schoonheid.

  1. La Roche en Ardenne
  2. Grotten van Hotton (Hotton)
  3. Parc du Furfooz (Dinant)
  4. Celles
  5. Bastogne War Museum
  6. Abdij van Orval

De mooiste plekjes in de Ardennen om te wandelen

De Ardennen is ook een ideale bestemming om te gaan wandelen. Een frisse neus ophalen, stevige bergen (lees: heuvels) beklimmen, genieten van prachtige uitzichten, … De Ardennen heeft het allemaal.

De mooiste watervallen in de Ardennen

Je zou het misschien niet direct verwachten, maar in de Belgische Ardennen kan je ook watervallen terugvinden. Ben je een fan van watervallen? Dan zijn volgende plekjes zeker een aanrader:

  1. Waterval van Coo
  2. Waterval van Bayehon

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Citytrips / bestemmingen vanuit Oostende

België kent naast Brussels Airport (Zaventem) en Brussels South (Charleroi) ook nog een derde luchthaven, namelijk de luchthaven van Oostende. Vanuit de West-Vlaamse badplaats vertrekken

Beste tours van Brugge

In Brugge valt er heel wat te beleven. De stad heeft een zeer ruime geschiedenis en leuke plekjes om te ontdekken. Plan je bezoek aan

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €200 korting op vakanties in 2023