Vakantie Tips

Beste tours van Brugge

In Brugge valt er heel wat te beleven. De stad heeft een zeer ruime geschiedenis en leuke plekjes om te ontdekken. Plan je bezoek aan Brugge en geniet van deze must do begeleide tours.

Boottocht op de Brugse reien

Brugge heeft zijn bijnaam het Venetië van het Noorden zeker niet gestolen. Doorheen het centrum van de stad verbinden verschillende kanaaltjes met elkaar. Ideaal om Brugge vanop het water te gaan ontdekken. In een halfuur durende boottocht op de Brugse reien ontdek je de historie en het mooie wat Brugge te bieden heeft vanop het water. Zeker een must voor tijdens je bezoek aan Brugge.

> Meer over de boottochten in Brugge

City tour Brugge

Heb je geen tijd om zelf door de stad te slenteren en de verschillende geheime plekjes te gaan ontdekken? Dan is de City tour in Brugge zeker te overwegen. Al zeker bij regenachtig weer. De begeleide bus tour door het Brugse centrum neemt je mee langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.

Tour: Geschiedenis, chocolade en bierwandeling

Tijdens een 3,5 uur durende rondleiding in Brugge ontdek je de belangrijkste producten van de stad: chocolade en bier.

Tour: met de koets door Brugge

De Brugse binnenstad en paard en kar zijn al sinds de Middeleeuwen een gekend gezicht. Neem nu een koets (getrokken door een paard) om de stad te ontdekken. De gids vertelt je alle verhalen om Brugge te zien. Zeker een aanrader.

Waarom kiezen voor een tour door Brugge?

Wil je weten hoe belangrijk de stad was in de middeleeuwen? Hoe alles tot stand is gekomen en uitgelegd door een ervaren gids? Laat je meenemen in de wondere wereld van de de Brugse binnenstad.

Leestip: Ontdek de bezienswaardigheden van Brugge

Overnachten in Brugge?

Kies je een weekendje Brugge en wil je overnachten deze Middeleeuwse stad? Ontdek onze tips voor de beste hotels in Brugge.

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Leuke uitstapjes met Peuters

Ben je op zoek naar leuke uitstapjes met peuters in België of zelfs verder? Zoek je naar enkele activiteiten die je met je peuter kunt

Met Vier in Bed
Vakantie België

Met Vier in Bed 2023 deelnemers

Met Vier in Bed is in 2023 al aan haar 11e seizoen bezig. Het populaire tv programma brengt wekelijks 4 B&B’s samen. De gasten gaan

B&B met wellness aan zee

Een vakantie aan zee is altijd een geweldige manier om te ontspannen en tot rust te komen. Maar wat als je die ontspanning naar een

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Tot €50 extra korting p.p. Last minute

Boek voor 28/08/2023!!