Klaar voor de zomer van 2024? Ontdek de vroegboekkortingen >

Vakantie Tips
Search

Opera House Sydney Australië

Als je aan Sydney denkt, dan komt direct het beeld van het Opera House direct naar boven. Hét meest iconische gebouw van Australië is één van de must der en do’s voor iedereen die gaat rondreizen in Australië.

Sydney’s Opera House bezoeken

Als je in Sydney gaat, is een bezoekje aan het Opera House een must. Zeker lange de buitenkant maar evengoed langs de binnenkant.

Beste plaatsen om het Opera House te bezichtigen

Als je het Opera House gaat bezichtigen, dan wil je natuurlijk ook enkele foto’s nemen van dit prachtige gebouw. Als je er vlak voor staat, dan zie je het indrukwekkende gebouw van dichtbij. Maar we raden je zeker ook aan om van op afstand het Opera House te aanschouwen.

  • Westpac OpenAir Sydney: na een korte wandeling van het Opera House, krijg je bij Westpac OpenAir een prachtig zicht op zowel het Opera House als op de Harbour Bridge..
  • Vanop de Harbour Bridge: hier zijn er verschillende mogelijkheden
    • Gratis: wandel over de brug tot bij één van de pontons.
    • Betalend: doe de harbour bridge walk en krijg een fenomenaal uitzicht over de skyline van Sydney en over het Opera House.

Interessante weetjes over het Opera House

  • De bouw van het Opera House ging 4 jaar duren. Maar uiteindelijk duurde het 14 jaar.
  • 5000 voorstellen werden gemaakt voor de bouw van het Opera House.

Andere must do’s in Australië

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Mooiste Nationale Parken Australië

Ga jij binnenkort naar het mooiste land ter wereld? Tijdens je rondreis door Australië raden we je aan om zoveel mogelijk van onderstaande mooiste Nationale

Tijd en tijdsverschil Australië

Wil je op vakantie naar Australië, hou dan rekening met een groot tijdsverschil. Australië ligt aan de andere kant van de wereld en verschilt heel

camper huren australië
Alice Spring

Camper huren in Australië

Wil je een camper huren in Australië en zo dit prachtig land gaan verkennen? Een zeer goede keuze. Australië is de ideale vakantiebestemming waar je

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Klaar voor de zomer van 2024?