Camper huren in Australië

camper huren australië
Camper huren in Australië

Wil je een camper huren in Australië en zo dit prachtig land gaan verkennen? Een zeer goede keuze. Australië is de ideale vakantiebestemming waar je met een camper kunt rondtrekken.

Waar camper huren in Australië?

We raden je aan om je camper te huren bij Apollo Camper. De grootste aanbieder van campers in Australië. Meer info op: https://www.apollocamper.com/

Met de camper door Australië? Wat moet je weten?

 • Je moet minstens 21 jaar zijn om een camper te mogen huren en besturen.
 • In Australië eigen ze links op plaats van rechts
 • Je moet in het bezit zijn van een internationaal rijbewijs. Vraag deze zeker op tijd aan (net zoals je visum)

Camper huren – de kosten

Met een camper door Australië trekken, brengt ook wel enkele kosten met zich mee. Denk maar aan de huur van je camper, verzekering, brandstof, overnachtingen, …

De prijs om een camper te huren in Australië is afhankelijk van enkele factoren zoals:

 • Hoelang ga je de camper huren? Hoe langer je de camper huurt, hoe goedkoper de dagprijs wordt.
 • Waar ga je je camper afzetten? Zet je de camper af waar je hem initieel opgepikt hebt? Of kies je een ander afleverpunt? Indien dit laatste, dan zal je hier ook moeten voor bijbetalen.
 • Type camper die je wilt huren – er zijn verschillende type campers beschikbaar om rond te reizen door Australië. De grootte van de camper speelt een grote rol, met ook of je offroad zou willen gaan. Want dan kies je best voor een 4WD camper.

Waarom kiezen voor een camper?

Met de camper rondreizen door Australië is gewoon een zalig gevoel. Het land down under is sowieso een prachtig land om te gaan ontdekken (met of zonder een camper). Maar een camper rondreis biedt toch heel wat voordelen.

Kies je eigen tempo

Rondreizen met een camper zorgt ervoor dat je zelf het tempo van je rondreis bepaald. Wil je op een plaats liever wat langer verblijven? Geen probleem. Jij bepaalt hoelang je ergens stopt en welke plaatsen je eventueel overslaat.

Buitenleven in Australië

Een prachtig land met fauna en flora. ‘s nachts genieten van een prachtige sterrenhemel. Overdag de unieke plekjes en ervaringen ontdekken wat het land te bieden heeft.

Populaire plaatsen om je camper te huren

 • Sydney
 • Brisbane
 • Cairns
 • Melbourne
 • Perth

Camper routes door Australië

Inhoudstabel
Misschien vind je dit ook interessant:

Sunweb vakanties naar Spanje

Spanje is een populaire vakantiebestemming voor de Belgen. Het hele jaar door vinden we onze weg naar alle uithoeken van Spanje. Genieten van de Spaanse

all inclusive resort
last minute

Top 10 all inclusive resorts

Op vakantie naar een all inclusive resort? We hebben ze voor je uitgezocht. Boek je jouw all inclusive vakantie in één van onderstaande resorts, dan

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Nog geen vakantie gevonden?